2020 október 24.

Magicsee N5 Android 4K TV Box – Nagy tudás, olcsó áron

Mostanában jelent meg egy új TV Box a GearBest webáruház oldalán, ami a Magicsee N5 márkanévre hallgat. Első látásra nem túl sokban különbözik a korábbi TV Box-októl, azonban miután megnéztük a specifikációit és az árcéduláját, rögtön meglátjuk, hogy nagyon is megérdemli a figyelmet.

Megjelenését tekintve nagyon modern és nagyon kicsi dobozkáról van szó. Az előlapot egy fehér színű kijelző uralja, amin alapértelmezésben az óra jelenik meg, de más információk kijelzésére is használható. A felhasználói felülete nagyon igényes, kifejezetten a TV-n történő megjelenítésre van optimalizálva. Kitűnően használható média lejátszóként, és TV okosító eszközként is. A lényegesebb alkalmazások, mint pl. a Youtube már telepítve van rá, de a Play áruház szinte korlátlan kínálatából kedvünkre (és a tárhely méretéig) válogathatunk.
A hagyományos videó formátumok mellett a 4K felbontású filmekkel is könnyedén megbirkózik. Játékok futtatására is alkalmas, habár ebben az esetben a távirányító mellé érdemes beszerezni egy játékvezérlőt is.

A TV Box lelke a már sokszor bizonyított Amlogic S905X négymagos processzor, amit megtámogattak 2GB memóriával és 16GB háttértárral, utóbbit igény esetén bővíthetjük SD kártyával egészen 64GB-ig. A Grafikus megjelenítésről szintén egy népszerű GPU gondoskodik a Mali 450 ami 770MHz sebességen teszi a dolgát. Operációs rendszerből az Android 7.1.2 kapta, ami ugyan nem a lehető legújabb, de mindenképp megbízható és stabil, a frissítésével sokáig még nem lesz problémánk.

Csatlakozókkal is rendesen ellátták a Magicsee N5 TV dobozt. Találunk rajta 2db USB 2.0 és egy SD kártyafogadó nyílást. A TV-vel összeköthetjük HDMI illetve analóg RCA csatlakozókon keresztül is. Találunk rajta digitális hangkimenet is a házimozi rendszerek számára. Kapunk egy vezetékes LAN internet csatlakozót is, azonban ez maximum csak 100Mbit/s sebességre képes. Ami nem látszik kívülről az a beépített dual band Wifi (2,4 és 5 GHz), valamint bluetooth adapterrel is ellátták, így külső kiegészítőket is egyszerűen csatlakoztathatunk hozzá.

MAGICSEE N5 Android TV OS TV Box

Normál ár: 42,99 $

Kuponos ár: 31.99 $

Kuponkód: GBITCD011

VÁSÁRLÁS

Ezt olvastad már?

OneOdio A40 Bluetooth fejhallgató bemutató

OneOdio A40 Aktív Zajszűrős Bluetooth Fejhallgató Bemutató

Az OneOdio A40 egy Bluetooth fejhallgató, amit lehet akár vezetékesként is használni. Az A40 leglényegesebb …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .