banner

M5 csatorna a Digi analóg előfizetőinek is

2020. március 18-ától az M5 csatorna bekerült a DIGI Csoport televíziós analóg csatornakínálatába is. A koronavírus-járvány időszak alatt az M5 kulturális csatorna számos oktatási tartalmat sugároz napi műsorában segítve az otthon tanuló diákok munkáját.

banner

Ezért minden hétköznap reggel 8.00-tól 14.30-ig a következő tematikájú műsorokkal készülnek:

8 órától 11 óráig az 5-8. osztályos diákoknak szánt Felsős című műsoraikat sugározzák, biológia, magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, művészetek és informatika témakörben.

11 órától 12 óráig nyelvleckéket sugároznak. Itt a Szólalj meg! című műsor két angol nyelvleckéjét adják egymás után. 11.30-tól 5 nyelven, 5-5 nyelvlecke követi egymást, hétfőnként német, keddenként francia, szerdánként olasz, csütörtökönként spanyol, péntekenként orosz nyelvtani feladatokkal.

12 órától pedig a középiskolás korosztály számára sugároznak érettségi műsorokat. Magyar nyelv és irodalom, matematika és történelem minden nap lesz, biológia, kémia, informatika, fizika és földrajz pedig hetente két-két alkalommal.

A csatorna a DIGI tévécsomagjaiban, a műholdas és kábeltelevíziós platformon egyaránt megtalálható, az Invitel hálózatán pedig az IPTV és az analóg és digitális kábeltelevíziós szolgáltatási területeken.

DIGI szolgáltatási terület

A H!T Music Channel kikerülésével (kizárólag az analóg kiosztásból), ezen csatorna helyén találják az M5 oktató csatornát.

Invitel szolgáltatási terület

A Muzsika TV kikerülésével (kizárólag az analóg kiosztásból), ezen csatorna helyén találják az M5 oktató csatornát.
Az átállítás folyamatos, kérjük Ügyfeleink szíves türelmét.

Amennyiben az M5 csatorna Önnél nem elérhető, automatikus csatornakereséssel hangolja újra TV készülékét vagy médiaeszközét.

Ezt olvastad már?

Digi TV hírek, információk

Jelentős áremelés januártól a DIGI-nél

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (DIGI), valamint a társaságba olvadó Invitel Zrt. 2023. január …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .