2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / Lehull a lepel a Windows TV-ről

Lehull a lepel a Windows TV-ről

A Microsoft már régóta gondolkodik saját TV-n, most a szoftveróriás bejelentette, hogy a hamarosan kezdődő CES-en (Fogyasztói Elektronikai Vásáron) bemutatja a Windows alapú TV dobozát.

A készülék 200 dollárba kerül majd, az Apple és a Google eszközök versenytársaként kerül piacra. A Windows egyszerűsített, televíziókra optimalizált változatát használja. Számos piaci elemző úgy véli, hogy a televízió, a játékok, az internet és a számítógép együttes használatáé a jövő. Ennek ellenére az Apple és a Google eddigi próbálkozásai nem váltak sikeressé. A Microsoft azonban még szolgálhat néhány érdekes részlettel.rnA Windows TV nem teljesen újdonság, a Microsoft már korábban bemutatta, hogyan fut a Microsoft Media Center a Windows Embedded Compact 7 alatt, amit viszont még nem láttunk, az az, hogy működik minden set-top-box-ként a nappalikban.rnA kérdés azonban most is az, milyen partnereket tud a Microsoft megnyerni ügyének. A Google TV és az Apple nem tudott megfelelő tartalmat szerezni a platformjára, így akár azt is mondhatjuk, hogy érdektelenség övezi a tévénéző felhasználók részéről. Ahhoz, hogy a részleteket megtudjuk, már nem kell sokat aludni, január hatodikán indul a CES 2011.

Forrás: sat.hu

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?