banner

Kódolatlan prémium csatornák a UPC előfizetőinek

A koronavírus miatt kialakult helyzetben a Vodafone Magyarország szeretné kellemesebbé tenni az otthon töltött időt, valamint megkönnyíteni a tanulást és a munkavégzést. A következőkkel készülnek nektek március 16-tól:

banner

✔️ Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu), adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők lakossági ügyfeleink számára a tanítási év végéig, ezzel a tanárok és diákok otthoni környezetben végzett munkáját szeretnénk támogatni. Ezeken kívül elérhető lesz a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található.

✔️ Annak érdekében, hogy az otthon töltött időszakot kényelmesebbé tegyük a családoknak, elérhetővé tesszük a UPC minden digitális TV előfizetőjénél a TV Prémium és a Filmbox Pro, a Vodafone TV előfizetőknek pedig a Filmbox Pro csomagokban található csatornákat 2020. március 16-tól április 30-ig. Ehhez a mediabox-ot használó ügyfeleknek nincs további teendője, azonban UPC Mediacard használata esetén esetenként szükség lehet a csatornák újra hangolására, amennyiben a TV készüléken nem elérhető az automatikus újra hangolás/változáskövetés funkció.

✔️ Március 17-től minden lakossági és kisvállalati mobilhang előfizetőnknek elérhetővé teszünk 3 hónapra díjmentes extra 15GB-ot, mely számlázási ciklusonként, feltöltő kártyások esetén pedig 30 naponta 5-5 GB-ot biztosít belföldön és az EU-ban. A díjmentes extra adatot a MyVodafone App adatvásárlás menüpontjában lehet megrendelni és megrendeléstől számított maxium 48 órán belül aktiválásra kerül.

Ezt olvastad már?

Sikeresen zárult a Vodafone Magyarország megvétele

A 4iG Nyrt. leányvállalata az Antenna Hungária Zrt., a Magyar Állam képviseletében a Corvinus Nemzetközi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .