2019 március 21.
Főoldal / Egyéb / Kódolatlan napok a HELLO HD-nál.

Kódolatlan napok a HELLO HD-nál.

Szokásához híven idén is megtartja kódolatlan napjait a Hello HD műholdas szolgáltató. A csomag majdnem teljes kínálata bárki számára elérhetővé válik egy megfelelő HD beltéri egységgel.

A Hello HD saját feladású csatornái közül csak az HBO HD, HBO2, Cinemax, HBO Comedy és a Private Spice maradnak kódolva, továbbá a nem saját feladásban továbbított adók is zárva maradnak.rnA számtalan SD csatorna mellett, 5 HD minőségben is elérhetővé válik mindenki számára (m1 HD, History HD, Filmbox HD, Discovery HD, NatGeo HD).

A vételhez szükséges egy HD beltéri egység, és az Eurobird 9 műholdra állított antenna.

A csatornák pontos frekvenciáit ezen a linken találjátok meg.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

26 hozzászólás

 1. Azt nem írtam bele, hogy már kódolatlan, csak most vettem észre én is, nem tudom, hogy mióta megy. Tavaly január első napjaiban került vissza a kódolás, szerintem most is ez várható.

 2. a sima sd adások vételére elég egy digitális dvb-s beltéri? pl. egy régi digis hyundai vagy egy orton 4100c??

 3. Nem elég, mpeg4-ben ad a Hello.

 4. a strong srt 8345ci beltérim mpeg4-es?

 5. szuper! akkor péntek délelőtt tekerek kelet9fokra.

  légyszi ajánljátok már a lehető legolcsobb mpeg4es boxot,akár használt,akár uj…amivel nézhető a helo hd a kodolatlan időszakban. havernak a szomszédba is akarunk egyet beujitani jan10ig ittvagyunk vidéken,este legyen mit nézni:))

  köszi előre is!!

 6. köszi!

  és ez jolenne a hello hd-hez?

 7. Nem látok benne Conax kártya olvasót, csak modul fogadót írnak, így kell bele még egy conax modul is. Bár a nagyobb testvérébe van kártya olvasó is ( https://www.digiportal.hu/strong-srt-8345-ci-foldi-es-muholdas-hdtv-vevo-teszt/ ), lehet, hogy csak a leírásból maradt ki. Kérdezd meg.

 8. tudom! ilyenem van, 8345ci. havernak keresünk vmit,h tudjuk otthon vidéken nézni a hello hd kodolatlan adásait,amig lehet!

  minek kell bele egyébként conax olvaso? azthittem elég egy sima olvaso nélküli box is,lényeg,h mpeg4-es legyen….ezekszerint tévedtem???

 9. Jóvanna, elfelejtettem, hogy miről is indult a beszélgetés, a kódolatlanokhoz jó lesz neki 🙂

 10. ok,köszi. sajnos nem találtam egyet sem. használtat kerestem elsősorban,mert üzletek ilyenkor nincsenek nyitva. bp környékén nincs egy sem eladó,amivel foghatnám ezt az FTA hello hd-t. :((

  na majd jövö karácsonykor. aki esetleg tudnak vmi alap használt dvbs mpeg4 boxot,az nem késlekedjen értesiteni! addnék érte dvbt boxot ,akár kettőt is:)

  sziasztok!

 11. Az AMIKO-ból van a Forgat-nál, két ünnep közt is nyitva vannak.rnElvileg ez is jó választás lehet: http://avplanet.hu/Ariva%20100E

 12. http://elektronika.vatera.hu/muholdas_eszkoz_antenna/philips_dsr_8111_53_mpeg4_dvb_s2_hd_belteri_1434562576.html

  erre a kütyüre gondoltam,h megszerzem, nem sok pénz, és elvileg arra jolesz,mire nekem kell.rnmit szoltok!? irta a srác,h ma pesten bárhol átvehető! csak aggaszt,h kártya nélkül elvileg semmit sem fog:((

  Lala, te mint profi szakértő,mit szolsz ehhez?

 13. egyébként az a felszerelés,amivel most otthon az astra 19,2 adásait nézem sd/mpeg2 -ben az jo a hello hd-hez is, a boxot cserélve mpeg4-esre??rnkonkrétan a lnb fej(0.1-0.3 dB asszem) jo hello hd-hez is?

 14. köszi!rnazt nemtudommegoldani,azért akarok házolt venni,amiért érte is tudok menni esetleg ma.rnsajnos ma este már megyek le vidékre szülőkhöz , jan10ig lentleszek.

  köszi a sok segitséget!!!

 15. vágom, oksa! kszi a segitséget! de az a philips box tárgytalan részemről,ert ma utazok le vidékre nagyivánra anyámékhoz,ma akartam venni egyet, de a srác aki eladja, majd csak pár nap mulva lesz pesten:(

 16. Sajna most még nálam sincs semmi ilyen készülék tesztere, csak a saját dream-em van. Ha DVB-T kellene, akkor tudnék adni, 2 fajta is van itthon.

 17. köszi,köszi. nagyon kedves vagy. rndvbt nekem is van itthon 2-3is,ami csak hever.:) azokat akarom elpasszolni.

 18. Az antennád jó lesz, de a beltéri kártya nélkül elég érdekes lesz. El sem indul!

 19. Most olvasom, hogy van benne egy letiltott kártya.rnAnnyit talán lehet tenni, hogy Astran vagy Thoron állva beadod neki kézzel a frekit, majd átfordítod a Eurobirdre. Így lehet szerencséd vele, de ne vegyél rá mérget.

 20. hogyhogy el sem indul?

  nekem otthon van egy strong srt8345ci boxom,aztmondjátok,h nem tudom bekeresni rajta a hello hd ingyenes adásait,mert nem indul el a box? vagy ezt a hozzászolást most nem értem igazán!!:(

 21. Amit linkeltél, Phillips DSR8111 nem indul kártya nélkül.

 22. 🙂 igen,közben leesett, köszi.

 23. sajnos jelenleg pesten nincs hirdetve mpeg4-es müholdas box,ugyhogy ezt buktam. nekem jo a strong,de cimborámnak is akartam beujitani vmi,h ne hozzám járjon át tvzni jan10ig:))

Vélemény, hozzászólás?