banner

Kódolatlan gyerekcsatornák egész hétvégén a Telekom előfizetőknek

További gyerekcsatornákat tett elérhetővé előfizetőinek a Magyar Telekom. Az egész hónapban kódolatlanul nézhető Bónusz csatorna mellett további 4 gyerekcsatornával kedveskedik a legkisebbeknek a Telekom.

banner

Mint ahogy arról korábban portálunk is beszámolt, április hónapban a Magyar Telekom kábel TV, IPTV és SAT TV előfizetői a Bónusz csatorna keretein belül a Nick Jr. mesecsatornát egész április hónapban külön előfizetési díj nélkül nézhetik. Ezen kívül a húsvéti hosszú hétvégén minden előfizető részére további 4 prémiumcsomagos gyerekcsatorna is elérhető lett. Kódolatlanul nézhető a Jim Jam, Kiwi TV, Boomerang, és a Cartoon Network csatornák műsora.

A csatornák 2017. április 13. és 2017. április 18. között érhetőek el kódolatlanul, lakossági IPTV, SAT és digitális kábeltévé előfizetőknek, kivétel, Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. A csatornák TV GO-n is nyitva lesznek Telekom digitális TV előfizetőknek!

Jim Jam
A csatorna a szórakoztatás mellett segít a gyerekeknek felkészülni az iskolásra, megmutatja hogy lehet játékosan tanulni, a kicsik fejlesztő mesékkel kapcsolódhatnak ki. A JimJam programjai biztosítják a tartalmas időtöltést a kicsiknek, akik egy-egy mese nézése közben akár az angol nyelvvel is megismerkedhetnek.

Kiwi TV
A Kiwi TV a mesék birodalmába kalauzolja a 4-12 éves gyerekeket. A csatornán a legújabb mesék mellett jól ismert nagy kedvencek is képernyőre kerülnek a nap 24 órájában. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretnivaló földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban. Régi kedves ismerősök is felbukkannak, így a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból.

Boomerang
A Boomerang csatorna napi 24 órában kínálja a legjobb szórakoztató, klasszikus és kortárs animációs sorozatokat, elsősorban 4-7 éves korosztály és szüleik számára. A csatorna izgalmas elegye a könnyed, klasszikus családi kedvenceknek, mint például a Scooby-Doo, a Tom és Jerry Show, a Garfield, a Bolondos dallamok és a legújabb alkotásoknak, mint amilyen a Dzsungelriportok, a Grizzy és a lemmingek vagy az Én és a lovagom.

Cartoon Network
A világszerte ismert Cartoon Network csatornán főszerepet játszik a humor, a barátság és a gazdag fantázia.Célja, hogy vidám és izgalmas sorozatain a 6–12 éves korosztály, azaz az elsődleges célcsoport önfeledten szórakozzon. A műsorok között megtalálhatóak a saját gyártású animációs vígjátékok, mint a Gumball csodálatos világa, a Kalandra fel!, a Parkműsor, a Clarence, a Steven Universe, a Nagyfater bátyó illetve az akció és a kaland műfaját keverő Tini titánok, harcra fel!; a Pindúr pandúrok és a Ben 10.

Ezt olvastad már?

Telekom Bónusz csatorna – 2021. július

Hasonlóan az előző hónaphoz júliusban is a fiatalabb korosztálynak kedvez a Telekom Bónusz csatornája, ezúttal …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .