banner

Kódolatlan AXN hónap a UPC Directnél!

A UPC Direct előfizetői majdnem egy hónapon át élvezhetik az AXN csatorna műsorait köszönhetően a kódolatlan időszaknak, amely augusztus 24-én kezdődik és egészen szeptember 23-ig tart. A négy hét alatt egy online nyereményjátékot is szervez a szolgáltató a premierekhez kapcsolódóan, amely során a részt vevők értékes ajándékokat nyerhetnek.

banner

Sorozatpremierek az AXN csatornán

Az ingyenes hónapra országos premierekkel készül az AXN csatorna. A Gyilkos elmék: Túl minden határon (Criminal Minds: Beyond Borders) augusztus 24-én kezdődik, amelyben az FBI egyik különleges egysége olyan amerikai állampolgárok segítségére siet, akik külföldön kerültek bajba. A rejtélyes Titkok és hazugságok (Secrets&Lies) című sorozat második évada augusztus 28-tól szórakoztatja a nézőket. A thriller kedvelői szeptember 6-tól a Quantico című sorozatban kísérhetik figyelemmel, ahogyan egy kiképzését töltő FBI csoport tagjai a felkészítés során jönnek rá arra, hogy egyikük terrortámadás végrehajtását tervezi. A Zaklatók (Stalker) című, szintén rendőrségi nyomozásokkal foglalkozó sorozat Jack Larsen detektívvel a főszerepben szeptember 7-től kerül vetítésre.

Online nyereményjáték

A kódolatlan hónap izgalmainak fokozása érdekében egy nyereményjáték is megrendezésre kerül a UPC Direct Facebook oldalán. Válaszoljanak helyesen a premierekhez kapcsolódó heti kérdésekre, és nyerjék meg a három díj egyikét. Az első helyezett egy Sony fejhallgatóból, vezetéknélküli kihangósítóból és egy AXN logós bögréből álló csomaggal, a második és a harmadik helyezett pedig egy-egy Sony fejhallgatóval és AXN logós bögrével lesz gazdagabb.

A válaszokat a UPC Direct Facebook oldalán kell beküldeni. A helyes válasz beküldői között a vetélkedő végén sorsolással kerülnek kiválasztásra a nyertesek. További információk a UPC Direct Facebook oldalán  elérhetőek.

A kódolatlan időszak alatt az AXN csatornát a 48-as programhelyen érhetik el a UPC Direct előfizetői augusztus 24. szerda 10:00 órától szeptember 23. péntek 10:00 óráig.

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .