2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / KlipMix, BestOfMusic, MusicPlus, RockTV

KlipMix, BestOfMusic, MusicPlus, RockTV

A Skyble Media Zrt. 2011. február 19-én kezdi meg a 4 zenei csatornájának műholdas terjesztését az Eurobird 9A műholdról.

A KlipMix a RockTV, a BestOfMusic és a MusicPlus klipjeit napi 24 órában játszó csatorna, ahol a nézők SMS-ek küldésével, maguk is szerkeszthetik az adást. A klipek áradatát óránként 5 perces hírblokk szakítja meg a legfrissebb sztárhírekkel és programajánlókkal.rnA KlipMix a magyar zenéket és előadókat kívánja előtérbe helyezni, így a játszott dalok legalább 50%-a magyar nyelvű, vagy magyar előadó dala lesz, ideértve a határon túli magyar előadókat is.rnKlipMix, ahogy te akarod.

A BestOfMusic széles zenei kínálattal szeretné meghódítani a magyar televíziós piacot. A csatorna műsorában hallhatók és láthatók lesznek a 60-as évektől kezdve a napjaink legnagyobb pop, rock és disco slágerei is.rnEzen a csatornán végre ismét rendszeresen lehet majd találkozni a régi nagy kedvencekkel és a jelen olyan sztárjaival akik szintén nem kapnak lehetőséget a jelenleg elérhető zenei csatornák kínálatában. Hogy kik ők? Például a Neoton Familia, az R-Go és a Hungária, Zámbó Jimmy és további több tucat felejthetetlen hazai és nemzetközi kedvenc, de itt végre napi rendszerességgel látható lesz a fiatalok közül például Rúzsa Magdi, Tóth Vera, Tabáni István és olyan külföldi előadók mint Michael Buble.rnA BestOfMusic a magyar zenéket és előadókat kívánja előtérbe helyezni, így a játszott dalok legalább 50%-a magyar nyelvű, vagy magyar előadó dala lesz, ideértve a határon túli magyar előadókat is.rnBestOfMusic, a legjobb dalok a legjobbaktól.

A MusicPlus egy tiniknek szóló zenecsatorna, amely azonban a legfrissebb slágerek mellett a tinédzsereket érintő kérdésekkel foglalkozó magazin és információs műsoraival kíván többet adni, mint egy sima zenecsatorna.rnA szerkesztők fontos feladatuknak tartják, hogy a műsorokon keresztül megmutassák a fiataloknak a különböző szabadidős és szórakozási lehetőségeket, a sportolási lehetőségektől például a színházi előadásokig, mindezt szórakoztató és fiatalos formában, de nem maradhat ki az egészséges táplálkozás és a divat sem.rnA MusicPlus a magyar zenéket és előadókat kívánja előtérbe helyezni, így a játszott dalok legalább 50%-a magyar nyelvű, vagy magyar előadó dala lesz, ideértve a határon túli magyar előadókat is.rnMusicPlus, több mint zene.

A rockzene vitathatatlanul mostohagyermekként volt kezelve a magyar médiákban mostanáig, annak ellenére, hogy a magyar rock 50 éve elválaszthatatlan része a modern kori magyar kultúrának, és nyaranta, összességében több százezres tömeget mozgatnak meg a különböző rockzenei fesztiválok és motorostalálkozók.rnA magyar RockTV célja a szórakoztatás mellett a magyar rocktörténelem kincseinek megőrzése, de ugyanakkor az új generáció támogatása és népszerűsítése is.rnA RockTV a magyar zenéket és előadókat kívánja előtérbe helyezni, így a játszott dalok legalább 50%-a magyar nyelvű, vagy magyar előadó dala lesz, ideértve a határon túli magyar előadókat is.rnRockTV, mert a rock örök…

Forrás: DTVNews

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?