banner

Két hétig kódolatlanul látható a Nickelodeon gyerekcsatorna a MinDig TV-n

A jelenleg legnézettebb magyar nyelvű gyermekcsatorna, a Nickelodeon tanulságos rajzfilmjeit és tiniknek szóló szórakoztató adásait november első két hetében bárki szabadon élvezheti a MinDig TV földfelszíni digitális szolgáltatásban. A Viacom-csoport 4-14 éves gyerekeknek készülő programja novembertől a MinDig TV Extra Családi csomagjában is megtalálható, és november 1-16. között kódolatlanul lesz elérhető a földfelszíni digitális tévészolgáltatás nézői számára. A kódolatlan időszakban a gyerekműsor a közel 800 ezer MinDig TV háztartáson kívül a több mint egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV mobil applikációban is látható lesz, továbbá az újszerű HbbTV szolgáltatást is gazdagítja majd.

A Viacom és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználói számára 2015. november 1-16. között kódolatlanul lesz elérhető a Nickelodeon. Az egyik legnépszerűbb hazai gyerekcsatorna e két hét alatt is olyan oktató jellegű és erőszakmentes rajzfilmekkel várja a legkisebbeket, mint a hétköznapok esetleges veszélyeire felkészítő Mancs Őrjárat, a számok világába betekintést nyújtó Bubi guppik, az angol nyelv rejtelmeibe is bevezető Dóra és barátai vagy az alapvető technikai megoldásokat bemutató Láng és a szuperverdák. A nagyobb gyerekek többek között a Madagaszkár pingvinjeit vagy a Csőrös Harvey folytatásait élvezhetik hétköznaponként, illetve premier epizódokat nézhetnek meg a Veszélyes Henry, a Thunderman család vagy a Bella és a bulldogok sorozatokból.

A Nickelodeon kifejezetten gyerekeknek szóló szórakoztató csatorna, amely a legjobb animációkat, sorozatokat és élő-showkat hozza el a képernyőre az 4-14 éves korosztály számára. A tinédzserek szórakoztatása mellett a Nickelodeon az óvodás gyerekeket játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal készíti fel a kisiskolás életre.

A Nickelodeon 2015. november 1-jétől a MinDig TV Extra Családi csomagjában a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 47. programhelyen. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Nickelodeont a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Ezt olvastad már?

Megújul a mindigTV

Megújul a százezrek szórakozását biztosító mindigTV-család

Novembertől új arculattal jelentkezik a márka. Ezentúl a mindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .