2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / Két HD csatorna érkezik a Discovery Networks-től

Két HD csatorna érkezik a Discovery Networks-től

Május 1-től hazánkban magyar nyelven is elérhetővé válik a Discovery HD Showcase. A tartalom a Discovery Networks portfóliójából válogatott legjobb HD műsorokból és sorozatokból tevődik össze, kiegészülve a kifejezetten erre a csatornára forgatott programokkal. A programkínálatában egyaránt megtalálhatóak a természet, az utazás, a tudomány, a technika és az életmód témaköréből merítő műsorok.

Szintén május 1-én jelenik meg a magyar piacon az Animal Planet HD. A családokat megcélzó csatorna műsorai nagyfelbontású minőségben mutatják be a minket körülvevő (állat)világot. A programkínálatban egyaránt helyet kapnak a világ legveszélyesebb ragadozói és az otthonainkban velünk élő házi kedvencek.

Mindkét csatorna műsorai 1080i HD minőségben készülnek, és az eredeti angol nyelv mellett 1080i.60 5.1 pseudo surround magyar hang is elérhetővé válik.

Forrás: DTV News

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Egy Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?