banner

Júliusban a meséké a főszerep a Telekomnál

Júliusban minden digitális Telekom TV-előfizető számára elérhetővé vált a Boomerang és a Cartoon Network csatornák a 7-es, illetve a 153-as csatornahelyen!

2017. június 30-án 12 óra és 2017. július 31-én 12 óra között a Boomerang érhető el Bónusz csatornaként a lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél, a 7-es csatornahelyen és számukra a TV GO-n is, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek.

2017. június 30-án 12 óra és 2017. július 31-én 12 óra között a Cartoon Network érhető el nyitott csatornaként a lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél a 153-as csatornahelyen és számukra a TV GO-n is, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek.

A Boomerang csatorna napi 24 órában kínálja a legjobb szórakoztató, klasszikus és kortárs animációs sorozatokat, elsősorban a 4-7 éves korosztály és szüleik számára. A csatorna izgalmas elegye a könnyed, családi kedvenceknek, mint például a Tom és Jerry Show, a Garfield, a Mr. Bean, a Dzsungelriportok: A mentőakció és a legújabb alkotásoknak, mint amilyen a Csak lazán, Scooby-Doo!, az Egy nap karácsony nyáron vagy a Boomerang Mozi Alfával és Omegával.

A Cartoon Network világszerte ismert csatorna, amely izgalmas vígjáték-, kaland- és akciósorozatokkal szórakoztat. Célja, hogy sorozatain a 6–12 éves korosztály, az elsődleges célcsoport önfeledten szórakozzon. A műsorok között megtalálhatóak a saját gyártású animációs vígjátékok, mint a Gumball csodálatos világa, a LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei, a Chop Socky Chooks, a Robotboy, a Saolin krónikák, az Angelo rulez és a Ben 10 is.

Ezt olvastad már?

Telekom Bónusz csatorna – 2021. július

Hasonlóan az előző hónaphoz júliusban is a fiatalabb korosztálynak kedvez a Telekom Bónusz csatornája, ezúttal …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .