2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / Jön az Outdoor Channel HD Európába!

Jön az Outdoor Channel HD Európába!

A UPC kötödésű Chello Zone és az Outdoor Channel között létrejött megállapodás alapján a Chello Zone bevezeti az európai, közel-keleti és afrikai piacra a halászattal, vadászattal, extrém sportokkal és kalandos túrákkal foglalkozó Outdoor Channel HD-t.

A nagyfelbontású változat mellett a hagyományos felbontású változat is elérhető lesz. rnAz Outdoor Channel HD már most is elérhető a Közel-Keleten az Orbit Network hálózatán az Atlantic Bird 4A-ról. rnAz európai elosztás valószínűleg a Telstar 12-n keresztül történik majd, ahol a Food Network HD-t osztja el a DMC ugyancsak ezen régió számára. rnA jelenlegi hírek szerint nincs szó lokalizációról egyik piacon sem és a Chello Zone-os terjesztés sem jelenti feltétlenűl, hogy az adó valóban megjelenik a magyar piacon, pl. az első számú esélyes UPC Digital kínálatában. A UPC Direct kínálatában a Rush HD profilja részben átfedi az Outdoor Channel profilját.

Forrás: sat-tv-radio

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?