2019 március 19.
Főoldal / Egyéb / Jön a Crime & Investigation Network magyar változata

Jön a Crime & Investigation Network magyar változata

A History HD és History csatornákat üzemeltető AETN International fél éven belül a magyar piacra is be szeretné vezetni Crime & Investigation Network nevű csatornáját.

A csatorna megtörtént bűnügyek utáni nyomozásokkal foglalkozó dokumentumfilmeket és sorozatokat sugároz, részben az ID Discovery csatornára hasonló profillal. rnA csatorna az Egyesült Királyságon kívül Lengyelországban is elérhető (műholdon a Cyfra+ csomagban), műholdas elosztása a Telstar 12-n történik, a DMC egyik multiplexében.

Forrás: sat-tv-radio

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

2 hozzászólás

  1. Valószínűsítem, hogy ezért hagyta ki a UPC Direct az ID Discovery csatornát, mikor bővítették a kínálatot a kis Discovery csatornákkal, majd ez a csatorna lesz berakva, mivel a History Channel is szerpel a kínálatban. :-B

  2. Hát engem a Discovery-s ID sem köt le, ez sem valószínű, hogy érdekelni fog. Inkább nézek egy jó kis filmet a fáraókról a sima History-n.

Vélemény, hozzászólás?