banner

Itt a Flip – TV-NET-TELEFON hihetetlenül alacsony áron

A mai napon indult új szolgáltatás egyben nyújt vezetékes TV, Internet, és telefon szolgáltatásokat fapados árakon, mindössze havi 4000 forintért, mindezt ráadásul hűségidő vállalása nélkül.

Az indulás időpontjában már több, mint 500 000 háztartásban válik elérhetővé a szolgáltatás, ami tartalmaz 130 digitális TV csatornát, 100/10 Mbit/s sebességű internetet és vezetékes telefont. A TV csatornák között elérhető minden népszerű adó, amiből 24 HD minőségben is élvezhető. Az internet sebességét egy adatgyorsító opcióval lehet emelni 200 Mbit/s -ra, ez azonban nem nem minden területen érhető el. Az internet mellé a szolgáltató biztosít egy vezeték nélküli router-t is. A telefonon a Filp előfizetők egymás között ingyenesen beszélhetnek, egyéb belföldi számokat pedig 5- Ft/perc díjért lehet hívni.

banner

A Flip hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe, megrendelni telefonon a 1446-os számon, vagy a www.flip.hu internet oldalon lehet. A Flip abban különbözik a többi hasonló szolgáltatástól, hogy itt nincsenek extra csomagok, kényelmi opciók, és a 3 szolgáltatás csak együtt rendelhető meg. Ügyfélszolgálati irodákat se keressünk, mindent online lehet intézni.

A Flip háttérrendszerét a Telekom biztosítja.

Ezt olvastad már?

Telekom Bónusz csatorna – 2021. július

Hasonlóan az előző hónaphoz júliusban is a fiatalabb korosztálynak kedvez a Telekom Bónusz csatornája, ezúttal …

3 hozzászólás

 1. Hát nálunk jelenleg net és telefon Invitel van, szégyen gyalázat, de 5Mbit/s-ért komoly 4100 pénzt fizetek, és 23 éve vagyunk náluk.
  Múltkor felhívtak, hogy van egy „visszautasíthatatlan” ajánlatuk számomra, adnak tévét, telefont, netet 15Mbit/s „brutális” sávszéllel, mindezt potom 8K körüli pénzért.

  Mondtam nekik, hogy köszi, akkor inkább szolgáltatót váltok.

  Természetesen az új ügyfeleknek, TV, net 60Mbit/s, és telefon csupán 2900/hó pénz. De mivel én jelenleg „ügyfél” vagyok, nekem ez nem jár.

  Persze a házunk előtt itt a T-Home, és UPC kábel, de ahhoz ugye furdancsolni kell a házban, így egyenlőre jegelve. Persze ezek is elég nevetségesen magas áron.

  Úgyhogy egyenlőre ezzel az őskori „suhanó” sebességű nettel vergődöm, a telefont meg egyébként nem is használjuk, de csak együtt adták, így most ez van.

  Tévét meg ingyeneset nézek, én ezért tuti egy forintot sem fizetnék. Majd ha minden csati tuti minőség lesz, meg reklámmentes, meg nem ismétlik naponta kétszer ugyanazt a műsort, akkor esetleg áldozok rá.

  De ha nincs tévé, akkor van net, meg filmek, meg DVD, meg könyvek, meg izé…. 😀

 2. Más fórumokon olvastam, hogy nagyon gyanúsan csak olyan helyeken lehet rá előfizetni, ahol ott a Digi, vagy másik nagy konkurencia. Ezt a szolgáltató a facebook-on el is ismerte.
  Volt olyan, aki most is Telekom IPTV-t és netet használ, de a Flip nem rendelhető a címre, ennek pedig technikai akadálya nem lenne, hiszen most is azt használja…

  Az 1/1 Mbit/s valóban karcsú, de ez csak a garantált minimum, nem érdekük, hogy ne normális sebességet adjanak, hiszen ott a konkurencia, bármikor lehet váltani.

  A telefon is érdekes lehet, mert a belföldi irányba a mobilok is beletartoznak, márpedig az 5-Ft/perc mobilra nagyon jól hangzik.

 3. Na igen, ez már szép és csodás dolog, pont mint egy igazi, klasszikus mesében. 😀
  Erre már lehet azt mondani, hogy megéri az árát, de egészen biztos vagyok benne, hogy van valami csavar a dologban.
  Már csak azért is, mert józan paraszti ésszel végiggondolva, ezzel a Telekom akkora konkurenciát csinált saját magának, hogy ha ez a biznisz beindul, nemigen hiszem, hogy lesz olyan, aki ennek többszörösét fogja kifizetni egy T-Home csomagért.

  Persze a flip-nél az a garantált minimum 1Mbit/s le és fel sávszélesség, azért valljuk be, elég necces!
  Tehát a 100Mbit az csak elméleti max. így lehet, hogy bizonyos helyeken, bizonyos körülmények között, sohasem lesz annyi.

  De ettől függetlenül, ennyi pénzért már csak a net és a telefon is megérné.

  Persze én elvi okokból, sohasem fizetnék egy árva forintot sem TV csatornákért, de ha a flip netje korrekt sebességű lesz, és a telefont is figyelembe veszem, akkor ezek önmagukban is simán megérnek havi 4000 pénzt, a 130 TV csatorna meg vegyük úgy, hogy csak bónusz. 🙂

  Sajnos nálunk nem elérhető a cucc, de szerintem nem is lesz az egy darabig, így kíváncsian várom, hogy lesz-e itt olyan, aki kipróbálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .