banner

Internettel és mobil szolgáltatással bővít a MinDig TV Extra

Az Antenna Hungária lakossági szolgáltatása, a MinDig TV Extra 2015. október 1-jétől tovább bővíti szolgáltatásainak körét: a vezeték nélküli szolgáltatók közül egyedülálló módon kínál vezetékes internet-, valamint családbarát mobil hang- és internetcsomagokat. Novembertől változnak a MinDig TV Extra televíziós csomagjai is, a Story4 és a Nickelodeon csatornák elindításával a digitális földfelszíni televíziós platformon a 25 legnézettebb magyar nyelvű csatorna mindegyike megtalálható lesz a kínálatban.

A MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós csomagjaira 112 ezer háztartás fizet elő országszerte. A piackutatásainkból kiderül, hogy az előfizetőink leginkább a televíziós programkínálat további tartalmi módosítását, valamint a vezetékes és vezeték nélküli internet-előfizetési lehetőséget várták az Antenna Hungáriától, ezeknek a cég idén ősszel eleget tesz. A MinDig TV Extra 2015. október 1-jétől tovább bővíti szolgáltatásainak körét: a vezeték nélküli szolgáltatók közül egyedülálló módon kínál internet, családbarát mobil hang- és internetcsomagokat.

Az új csomagok elindításának elsődleges célja a meglévő MinDig TV Extra előfizetők körében az ügyfélelégedettség növelése, valamint a hatékonyabb ügyfélmegtartás, továbbá az AH az előfizetőszám jelentős növekedését is célul tűzte ki többek között egyes értékesítési csatornák (pl. D2D) újraindításával. A cég kibővülő szolgáltatás-portfóliója elsősorban azoknak a családoknak jelenthet reális alternatívát, akik költséghatékonyabb megoldást keresnek az internet és tévés szolgáltatások igénybevételére, illetve a „Minden, ami kell” szlogen jegyében a vezetékes telefont már nem használják és nem is kívánnak érte fizetni. Az AH a tévés csomagjaihoz hasonlóan egyedülálló választási lehetőséget biztosít az előfizetőknek, a legkisebb tévés csomag mellé is választható a legnagyobb netcsomag – illetve fordítva -, vagyis az előfizető rugalmasan állíthatja össze a kívánt szolgáltatáscsomagot az igényeinek megfelelően.

Az új vezetékes internet, mobil hang- és adatszolgáltatások az Antenna Hungária Zrt. és a Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft. közti megállapodás alapján indulnak el, az előfizetők a MinDig TV Extra ügyfélszolgálati pontjain, honlapján és call centerén keresztül rendelhetik meg az összes szolgáltatást. A szolgáltatások műszaki hátterét az a Netfone Telecom Kft. biztosítja, amelynek szolgáltatási portfóliója tavaly az egyik nagy szolgáltatóval kötött MVNO szerződésnek köszönhetően kiegészülhetett mobilszolgáltatással. Ezen szolgáltatásait kis- és nagykereskedelmi partnerségben is értékesíti.

A MinDig TV Extra családbarát mobilcsomagokat is kínál, akár 4 SIM kártyán összevontan lebeszélhető havidíjjal: mindössze 9 900 Ft-os havidíjért az első három hónapban 400 perc, a negyedik hónaptól pedig 8 900 Ft lebeszélhető keret mellett 28 Ft-os percdíjért telefonálhatnak a csoport tagjai.

Az AH ősszel jelentősen kibővíti a személyes ügyintézés lehetőségét is, az év végéig 7 újabb ügyfélszolgálati iroda nyílik országszerte: Szombathelyen, Debrecenben, Pécsett, Kecskeméten, Nyíregyházán, Győrben és Békéscsabán. A debreceni iroda már október 9-től, a szombathelyi pedig október 14-től várja jelenlegi és leendő ügyfeleit.

2015 novemberétől változik a MinDig TV Extra televíziós kínálata is, a Családi csomagba a Minimax, a Sport1 és a Sport2 csatornák helyett a Story4, az Eurosport és a Nickelodeon csatornák kerülnek be, míg az Aktív+ kiegészítő csomagba a History csatorna helyett az Eurosport2, valamint a SportKlub programok. Ezen kívül az Alapcsomagból kikerül a hatoscsatorna. Ezáltal a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások kínálatában 58 televíziócsatorna lesz elérhető.

A Nielsen nézettségi statisztikái alapján elmondható, hogy a reklámpiaci szempontból legfontosabb kategóriában, a 18-49-es szegmensben a digitális földfelszíni televíziós platformon a 25 legnézettebb csatorna mindegyike megtalálható lesz a kínálatunkban. Ezzel az összes 1%-os nézettség feletti csatorna a kínálat részét képezi, ezek a programok teszik ki a hazai televíziós össznézettség túlnyomó részét (70%).

A Story4 csatorna már október 1-jétől felkerül a kínálatba, ráadásul egy hónapig kódolatlanul, az összes MinDig TV felhasználó részére elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 44. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a fenti időszakban a Story4 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Ezt olvastad már?

Megújul a mindigTV

Megújul a százezrek szórakozását biztosító mindigTV-család

Novembertől új arculattal jelentkezik a márka. Ezentúl a mindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .