banner

Ingyenes Da Vinci TV minden platformon

A Da Vinci Media mától minden platformon, minden előfizető számára elérhetővé teszi tartalmait.

banner

RÉSZLETEK, TECHNIKAI INFORMÁCIÓK!

Április 30-ig korlátozás nélkül érhető el a Da Vinci TV-csatorna a Telekom HU és DIGI mellett a UPC Magyarország, a Vodafone Hungary, a MinDig TV Extra, a Tarr Kft és a PR-TELECOM Zrt. nézői számára is. A csatorna minden tantárgyhoz kapcsolódóan kínál tematikus megértést, feldolgozást segítő hasznos műsorokat. Emellett a távoktatás ideje alatt a Felelős Szülők Iskolájával együttműködésben a tanároknak és diákoknak a tanév végéig ajándék Da Vinci Kids alkalmazás előfizetést is nyújtanak, mely elsősorban a 6-12 éves korosztály számára kínál hiánypótló ismeretterjesztő tartalmakat.

Csatornahelyek, szolgáltatónként:

Telekom: 31 + TVGO-n
Digi: 83
UPC TV: 227
Vodafone TV: 227
MinDig TV Extra: 46
PR-Telecom: 130
Tarr Kft.: 117

A Da Vinci Kids app előfizetés aktiválásának menete:

1. a Da Vinci Kids app letöltése a Play áruház/ App store-ból arra az eszközre, amelyiken szeretnénk használni. Regisztráció.
2. A kód aktiválás helye: davincikidsapp.com/kupon. A megadott instrukciók alapján történik: bejelentkezés, kód beírására. Az appnál használt bejelentkezési adatokat kell majd használni a kódbeváltáskor is.

Kuponkód: Tanulas-DaVinci-vel

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

Egy Hozzászólás

  1. Csurka László

    2021.08.21.-én az idegenekről szóló műsorban a narrátor a Föld korát nagyon nem tudta. Javaslom, máskor kérdezzenek meg egy gyereket, mert az is tudja, hogy a Föld nem csupán pár millió éves. Nagy szégyen ez a műsor összes készítőire nézve

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .