Houzetek PT3378 színes kijelzős időjárás állomás – Kinti érzékelővel, légnyomás méréssel, most szuper áron

A Houzetek PT3378 időjárás állomás segítségével mindig pontosan tudni fogod a kinti és a benti hőmérséklet és páratartalom értékeket, valamint ezek mellett számos egyéb hasznos funkcióval is rendelkezik. Nagyon elegáns, jól olvasható színes kijelzővel látták el, amihez jár a beépített LED világítás is, hogy sötétben is látható maradjon.

Az időjárás állomás két egységből áll, a benti és a kinti részből. A külső hőmérő is rendelkezik egy kicsi kijelzővel, hogy kint is leolvashassuk a hőmérsékleti értékeket. A kinti egység 2db AA méretű elemmel működik. A benti állomás nagyméretű színes kijelzővel rendelkezik, amin megjelenik a benti és a kinti hőmérséklet, valamint a páratartalom értékek. Ezek mellett kis ikonokkal is jelzi, hogy mennyire komfortos, vagy épp nem komfortos a klíma.

További funkciója a Houzetek PT3378 időjárás állomásnak a légnyomás mérés, mely az aktuális érték mellett az elmúlt 24 óra átlagos mért értékeinek a kijelzésére is alkalmas. Természetesen az órát és a dátumot is kijelzi, valamint van benne ébresztő funkció is. Az állomás a mért értékekből kiszámolja a várható időjárást, amit szép ikonokkal jelenít meg a kijelzőn, így előre tudhatjuk, hogy milyen időre számíthatunk a következő órákban. Szintén szép ikonokkal az aktuális holdfázis is megjelenítésére is alkalmas.

 

A beltéri állomás elemről és hálózati áramforrásról is tud működni. Tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon hasznos funkció, mert a csak elemes társainál nagyon sokat költhetünk elemek vásárlására. Az alapcsomagban hálózati adaptert is kapunk, igaz, hogy csak US csatlakozós, de lesz a dobozban átalakító is hozzá. Az adapter mellett sima, normál USB kábellel is táplálhatjuk, akár egy asztali PC számítógép portjáról is.

A Houzetek PT3378 időjárás állomás egy all-in-one, mindent az egyben készülék, nagyon sokrétű a felhasználási területe. Megrendelni a lenti zöld gombra kattintva tudod, ráadásul most ingyenes, és követhető szállítás is jár mellé (ki kell választani), a kis értéke miatt pedig vámkezeltetni sem kell.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .