2020 április 7.

HBO kódolatlan nap

2009. április 18-án, szombaton, 24 órán keresztül azok is élvezhetik az HBO valamint az HBO programját nagy felbontásban kínáló HBO HD adását, akik még nem előfizetők. A csatornák ezen a napon kódolatlanul sugározzák műsorukat, hogy az HBO programja iránt érdeklődő közönség most díjtalanul próbálhassa ki az általuk kínált szórakozást.

Az HBO (illetve az HBO nagy felbontású tüköradása, az HBO HD) programja a kódolatlan napon a Pasit fogtam, nem ereszt című vígjátékkal kezdődik reggel hatkor. A legkisebbekre is gondolva 09:35-től a Dennis, a komisz karácsonya, egy vidám, családi vígjáték színesíti a műsorkínálatot. Ebéd előtt még találkozhatunk Bánsági Ildikóval és Schell Judittal a Till Attila által rendezett Pánik című filmben, az ebéd pedig úgy jó, ha szól hozzá a „nóta”: erről a hiperszexi, ausztrál énekesnő, Kylie Minogue gondoskodik, akinek 2008-as londoni koncertjét 12:35-től tekinthetik meg a nézők. Ebéd után tizennyolc megindító történetet ismerhetünk meg többek között Willem Dafoe, Nick Nolte, Elijah Wood és Natalie Portman főszereplésével a Párizs, szeretlek! című romantikus filmben. A Nászfrász című film előtt és után (melyben Robin Williams brillíroz) egy-egy részt tekinthetnek meg nézőink az HBO Magyarország saját gyártású sorozata, a Született lúzer második évadjából. Este nyolctól Jodie Foster főszereplésével A másik én című fordulatos és izgalmakkal teli thrillert izgulhatják végig nézőink. Akik pedig még több adrenalinra vágynak, éjfél után nem sokkal az HBO TRUE BLOOD – Inni és élni hagyni című, saját gyártású sorozatának első három részét tekinthetik meg. A nap folyamán mindemellett olyan mozicsemegéket tűzünk műsorra, mint a Szerencse dolga, A 23-as szám, a Fűrész IV., a művészetet, fotózást, dokumentumfilmeket kedvelő nézőinknek pedig az Annie Leibovitz: Egy élet a fényképezőgép mögött című dokumentumfilmünket szeretnénk figyelmébe ajánlani.

(Az HBO által megnyitott jel a háztartásokban csak akkor fogható, ha az adott televíziós szolgáltató technikailag lehetővé teszi.)

Ezt olvastad már?

A Cartoon Network humoros ‘kézmosós’ videóval és kódolatlan időszakkal járul hozzá a gyerekek otthoni neveléséhez és szórakoztatásához

A Cartoon Network humoros, figyelemfelkeltő videót készített a fokozott higiénia fontosságáról, valamint, hogy az otthoni …