2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / HBO GO már a Vidanetnél is!
Az HBO GO november 1-jétől már a Vidanet előfizetői számára is elérhető, így jelenleg két regionális operátor szolgáltatási területén hozzáférhető a szolgáltatás. Ráadásul az asztali számítógép és a laptop mellett már mobiltelefonon és táblagépen is elérhető az HBO online filmtárja. Az HBO GO az országban először a TARR Kft. szolgáltatási területén - Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Zala, Vas és Veszprém megyében - került bevezetésre nyár elején. 2011. november 1-jétől azonban már a Vidanet előfizetői számára, vagyis Győrött, Mosonmagyaróváron, Tatán, Kaposváron, Pécsett (és néhány környező kistelepülésen), valamint Budapest II., III. és XVIII. kerületének bizonyos részein is elérhető a szolgáltatás. A Vidanet az HBO GO szolgáltatást az HBO Szuper MaxPak csomag részeként díjmentesen kínálja előfizetőinek. Az HBO GO igénybevételéhez vidanetes kábeltévé-előfizetés és HBO Szuper Max Pak-előfizetés, valamint bármilyen hálózaton működő (tehát nem vidanetes) szélessávú internetkapcsolat vagy WiFi hozzáférés szükséges.

HBO GO már a Vidanetnél is!

HBO GO. Már mobil eszközökön is

Az HBO GO november 11-től már mobil eszközökön (mobiltelefonon és táblagépen) is elérhető. A szolgáltatás az iOS 4.x, az iOS 5.x, az Android 2.x és a Windows Phone 7.5 platformokat támogatja.

Az applikáció ingyenesen letölthető itt:rn”¢ iTunes Store:rnhttp://itunes.apple.com/hu/app/hbo-go/id467048369?mt=8rn”¢ Android Market:rnhttps://market.android.com/details?id=hu.hbo.hbogo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImh1Lmhiby5oYm9nbyJd

Az HBO GO-ról

Az HBO GO hetente frissülő online filmtárjában egyszerre átlagosan 130 órányi műsor érhető el: saját gyártású filmek és sorozatok, mozisikerek és dokumentumfilmek. Ráadásul bizonyos amerikai sorozatokat (Gengszterkorzó, Író és kamuhős, HUNG – Neki áll a zászló stb.) már az HBO-premier előtt megnézhetnek az előfizetők.

Az amerikai sikersorozatok mellett azonban éppúgy megtalálhatók a kínálatban a magyar HBO legjobb saját gyártású produkciói, például a csatorna új, saját gyártású sorozata, a Társas játék.

Ezenkívül az HBO GO korlátlan és folyamatos hozzáférést biztosít az amerikai HBO legnépszerűbb filmjeihez és sorozataihoz, úgymint a True Blood – Inni és élni hagyni, a Maffiózók, Az elit alakulat, a Szex és New York, a Drót, a Róma és még sok egyéb saját gyártású műsor. A több száz órányi állandó tartalom (filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és korhatáros dokumentumfilmek) folyamatosan kerül fel az HBO GO filmtárjába, és jövőre további bővülés várható.

HBO Holding Zrt.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?