2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / HBO a MinDig Tv Extra kínálatában!
- A mai naptól az HBO csatornával bővült a DVB-T platform kínálata Az Antenna Hungária Csoport 2010. decemberében 14 új telephelyről indítja el a kereskedelmi szolgáltatást, ezáltal a digitális hálózat lakossági lefedettsége 95 százalékra emelkedik. A mai naptól az HBO csatornával bővült a MinDig TV Extra szolgáltatás kínálata, mely önálló csatornaként előfizethető, tehát akár az előfizetési díj nélküli csatornák mellé is választható. rnDecember hónapban az AXN csatorna a több mint 120 ezer MinDig TV háztartás számára előfizetési díj nélkül érhető el. Az Antenna Hungária Csoport 2010. decemberében összesen 14 új telephelyről indítja el a kereskedelmi szolgáltatást, a digitális hálózat lakossági lefedettsége ezáltal 95 százalékra emelkedik. Az idei hálózatbővítéssel, valamint a kabhegyi adót érintő, napokban megvalósult jelentős teljesítményemeléssel a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételi körülményei tovább javulnak, a tetőantennás vételen kívül az ország nagy részén még optimálisabb vételi lehetőségeket biztosítva a nézők számára.
Az HBO csatorna havidíjai:rnnn
  nn
 • 1 éves határozott időtartamra: 37,500.- Ft/évrn
 • nn
 • határozatlan idejű előfizetés: 3,125.- Ft/hórn
 • nn
 • akciós ár hűség szerződéssel: 1,990.- Ft/hó
 • nn

HBO a MinDig Tv Extra kínálatában!

A hálózatbővítéssel egyidejűleg a mai naptól az HBO csatornával bővült a MinDig TV Extra szolgáltatás kínálata. A csatorna önálló csatornaként előfizethető, tehát akár az előfizetési díj nélküli csatornák mellé is választható, mely egyedülálló megoldás a magyar piacon. Az Antenna Hungária Csoport a karácsonyi szezon közeledtével két akciót is hirdetett, a MinDig TV akciója keretében aki most vásárol az akcióban részt vevő MinDig TV matricás vevőkészüléket, az további 10 csatornát nézhet fél éven keresztül. A MinDig TV Extra akciójában pedig egyéves előfizetés esetén a vételhez szükséges dekódert vagy CA-modult fél áron (9 990 Ft, illetve 4 990 Ft) kínálja a cég. A több mint 120 ezer MinDig TV háztartás számára, melyek már rendelkeznek rnDVB-T vevőeszközzel, december hónapban minden este az AXN csatorna előfizetési díj nélkül érhető el az Euronews csatorna helyén.

Az Antenna Hungária a GfK Hungária Kft. havi értékesítési statisztikáit is felhasználja kimutatásainak összeállításához. A legfrissebb, október végi értékesítési adatok alapján a magyar háztartások közel 10 százaléka rendelkezett DVB-T MPEG-4 vevőkészülékkel (dekóderek, integrált televíziók, PCI és USB kártyák és stickek). A felhasználók számát illetően a MinDig TV-t használó háztartások száma meghaladta a 120 ezret.

Folyamatosan növekszik a MinDig TV matrciás készülékek választéka, immáron 15 féle dekóder és 107 integrált televíziókészülék típus található a kínálatban. Egyre több boltban és üzlethálózatban kapható MinDig TV matricás készülék, jelenleg országszerte több mint 600 üzletben vásárolhatunk ilyen vevőeszközt. Ezzel párhuzamosan a DVB-T dekóderek átlagára a tavalyi évhez képest közel 35%-ot csökkent, karácsonyra kiváló ajándékozási lehetőséget biztosítva mindenkinek. A MinDig TV szolgáltatásra történő váltás folyamatát erősíti a lapos képernyős televíziók forgalmazása, hiszen már alig lehet olyan LCD vagy plazma-televíziót kapni Magyarországon, melyben ne lenne megtalálható a MinDig TV szolgáltatás vételéhez szükséges DVB-T MPEG-4 tuner. Ezáltal annak a nézőnek, aki DVB-T MPEG-4 tunerrel felszerelt LCD vagy plazma-televízióra cseréli régi készülékét, nem szükséges, hogy külön dekódert vásároljon a MinDig TV szolgáltatás vételéhez.

„A digitális földfelszíni televízió jelentős szociális missziót is betölt, hiszen a kábeles szolgáltatásokkal ellentétben ez a platform egyedülálló módon biztosítja a választás szabadságát a néző számára a szabadon fogható és az előfizetéses kínálat között nemcsak most, de az analóg lekapcsolást követően is. Ráadásul a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás a legnagyobb városokban és a ritkán lakott területeken egyaránt elérhető, függetlenül a település méretétől. Azoknak, akik a 7 ingyenes csatornánál többet szeretnének nézni, reális alternatívát kínálunk a 11 népszerű tematikus csatornát tartalmazó MinDig TV Extra szolgáltatásunkkal, mely a legkedvezőbb árfekvésű digitális előfizetéses szolgáltatás ma Magyarországon” – hangsúlyozta Jean-Francois Fenech, az AH vezérigazgatója.

Antenna Hungária Zrt.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

7 hozzászólás

 1. Igazi rablóbanda,HBO 3125 Forintért…rnDigi 4 prémium csatornát ad 1700-ért.rnEz már a pofátlanság teteje!rn

 2. 1993-ban a MATÁV 35ezerért kötötte be a telefont itt a községben,3hónap várakozás után,most már gyakorlatilag ő fizet hogy valaki beköttesse a telefont?!Most a Mindig tv van ugyanígy,valakivel ki kell fizettetni a tanuló pénzt.Pedig biztos látják a konkurencia árait.

 3. Ez volt az a nagy meglepetés?!rnEz inkább elrettentés!=D>rn

 4. ezek hülyék????? te jó ég! mi ebben a meglepetés? elmehetnek részemről a sunyiba..xar rablo zs-c banda!

 5. A határozatlan idejű árat még megértem, a hűségárat már nem. 1 csatornáért havi 2000 forint… nem hiszem, hogy kapós lesz. A Diginél akcióban teljes pack 2000 Ft, azért ennek fényében nagyon drága.

  Mekkora kapacitása van még szabadon a Mindig TV-nek?

 6. Én arra lennék kiváncsi h ez mit takar:December hónapban az AXN csatorna a több mint 120 ezer MinDig TV háztartás számára előfizetési díj nélkül érhető el.? tehát szabadon fogható lesz ebben a hónapban? valaki tudja? mert nálam most is azt irja a tv h kódolt jel

 7. Az AXN esténként az Euronews helyén érhető el. Már most is megy.

Vélemény, hozzászólás?