banner

GT-S8 olcsó LED projektor, nagy fényerővel.

Most egy relatíve olcsó, de mégis nagy tudású projektort szeretnék bemutatni, amit egyszerűen csak GT-S8-nak neveztek el. Nagy fényerő, HD Ready felbontás és sok csatlakozó, mindez most nagyon kedvező áron.

A GT-S8 elsősorban otthoni használatra ajánlott, főleg videó lejátszásra lett kifejlesztve, optimalizálva . LCD technológiát használ a kép előállítására, a kivetített kép felbontása pedig 1280×800 pixel, tehát maximum a 720p HD felbontást támogatja, de ebben a kategóriában meglepő is lenne az ettől nagyobb felbontással rendelkező készülék. A falra, vagy vetítővászonra 36″ mérettől egészen a hatalmas 176″ méretű kép kivetítésére alkalmas, az optimális vetítési távolság 1-4m közötti. A fókuszt és a trapézkorrekciót manuálisan tudjuk rajta állítani. Projektor választásnál a fényerő az egyik legfontosabb paraméter, a GT-S8 ebben nagyon jól teljesít, a benne lévő LED fényforrás ugyanis max. 3500 lumen fényerővel képes világítani. A LED lámpa gyártó által megadott élettartama 30 000 óra, ami több, mint elegendő.

A projektoron számos bemeneti csatlakozót találunk, amire ráköthetjük a külső eszközeinket. HDMI csatlakozóból ugyan csak 1db-ot kapunk, de van 2db USB, analóg AV és VGA bemenete is. Továbbá rendelkezik egy 3,5 méretű jack audio kimenettel is, amivel külső hangrendszerre is ráköthetjük. A GT-S8 projektorban található egy alap sztereó hangszóró is, ami ugyan nem fogja visszaadni egy mozi hangzását, de jól használható. A projektor német tervezésű aktív hűtéssel rendelkezik, ami használat közben biztosítja a készüléknek az optimális hőmérsékletet, de mindezt a lehető legkisebb zajjal teszi.

Most nagyon jó áron juthatunk hozzá a GT-S8 típusú projektorhoz, mindössze 89,99$-t azaz kb. 25 000- Ft-ot kell csak érte fizetni. A szállítás ingyenes, ráadásul az EU Priority Line móddal vámmentes is lesz.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .