Gocomma FullHD 1080P WiFi IP Kamera

Érkezett egy vadi új IP kamera a Gocomma-tól, ami Full HD felbontású videó rögzítése mellett éjjellátó, és riasztó funkcióval is rendelkezik.

A kamera tojásra emlékeztető formával rendelkezik, így képes viszonylag jól beleolvadni a környezetébe. A Full HD felbontású videók mellett alkalmas fényképek készítésére is. Az internet hálózatra WiFi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül tudjuk csatlakoztatni, majd ezt követően egy nagyszerű mobiltelefonos alkalmazás segítségével programozhatunk, illetve vezérelhetünk. A kamera majdnem teljes 360 fokban képes körbefordulni, és maximum 90 fokos dőlésszögben fel-le irányba is eltud mozdulni.

A kamerába SD kártya is helyezhető, amire képes videó felvételeket és képeket rögzíteni. Éjjellátó funkcióval is felszerelték, a sötétben optimális esetben akár 30 m távolságig is ellát. A kép mellett természetesen hangot is tud rögzíteni, sőt a beépített hangszórójának köszönhetően akár a telefonunkról is beszélhetünk a kamera látókörében tartózkodóknak. A kamera alkalmas egyszerű riasztó funkció ellátására is, amikor mozgást észlel rögtön elindítja a felvételt, készít egy képet, amit azonnal elküld a korábban beállított email címre.
A Gocomma Full HD kamerát micro USB szabványú adapterrel használhatjuk, és elhelyezhetjük állítva, vagy akár a falra felszerelve is.

Igazán vonzóvá a nagyszerű ára teszi, ráadásul a Gocomma termékek még minőségügyileg is teljesen rendben vannak. Jelenleg 23,99$-os bevezető áron lehet megrendelni, ami körülbelül 6700- Ft-os árat jelent.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .