2020 május 29.

Új DigiTV software (update)

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 193
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1078
  Bumabacha
  Felhasználó

  Szoftfrissitesek lesznek a kovetkezo napokban minden tipusu belteri egysegnel.nnA nagra 3 miatt. Hogy a kartyakat amit fognak kuldeni felismerje a belteri egyseg.

  #6031
  klaczko
  Felhasználó

  Mivel minden Tp.t elfoglalt a N3,így valószínűnek tartom,hogy hamarosan nagy lesz a nyüzsi ezen a topicon.

  #6032
  tampedli
  Felhasználó

  Ha már így van akkor tölcsünk egy kis új szoftvert a belcsikre,vagy jelzitek mikor tegyük+?

  #6033
  klaczko
  Felhasználó

  Még nincs.Először is,az új előfizetők.Aztán majd,ha elkezdik kipostázni a régieknek,na majd akkor lesznek itt problémák.Szerintem.

  #6034
  tampedli
  Felhasználó

  És akkor + meg döglenek a DIGIS csatik, és kapjuk majd az új belcsiket+ amíg nincs szolgáltatás addíg + nem fizetünk? :p

  #6035
  klaczko
  Felhasználó

  Jobb lenne,ha ők tennék fel a szoftot egyenesben.Bár lehet,hogy így lesz és nem az előfizetőknek kell vele bajlódni.Bár eddig nem volt autoupdate még a csatornákhoz sem,nem úgy mint a upcD-nél.nnHa elolvasod az ÁSZF-et,akkor elvileg járhat kötbér,ha a hiba a Őket terheli és tartósan nem tudják elhárítani.

  #6036
  tampedli
  Felhasználó

  Akkor majd + látjuk!

  #6037
  totyak
  Felhasználó

  Ezmiatt a szoftverfrissítés miatt megint újra kell majd kerestetnem a csatornákat, vagy az új szoft nembarmolja szét őket? Az utóbbi napokban, amióta rátaláltam erre a fórumra már vagy ötször kellett újra beállítanom őket, mert babráltam egyfolytában és mindig elrontottam vmit.

  #6038
  Lala
  Adminisztrátor

  nnEzmiatt a szoftverfrissítés miatt megint újra kell majd kerestetnem a csatornákat, vagy az új szoft nembarmolja szét őket? Az utóbbi napokban, amióta rátaláltam erre a fórumra már vagy ötször kellett újra beállítanom őket, mert babráltam egyfolytában és mindig elrontottam vmit.nn

  nnÁllítsd be a kedvenceket és utánna azt a listát használd, azt nem szokta összekeverni.

  #6039
  totyak
  Felhasználó

  Úgyérted amelyik csatornákat sorrendben akarom megtartani azokat jelöljem be kedvencnek és utána ha újat keresek azok továbbra is a helyükön maradnak és nem keveri el őket? Vagy ezt a módszert a szoftverfrissítéshez írtad nem a kereséshez?

  Van egy másik problémám is, bár ez nem annyira vág a témába. Ha új adókat keresek, akkor ugye mindenféle lekódolt adót is behoz. Akár több száz használhatatlan csatornát is. namost ha én ezeket törlöm, akkor a csatornák számozása nem agrik. Például 10 után rögtön az 50 jön vagy hasonló. Az lenne a kérdés, hogy a csatornák számát nem lehet e manuálisan beállítani?

  #6040
  Lala
  Adminisztrátor

  Megérkeztek az új szoftverek a Hyundai beltéri egységekre. Nevezetesen:nnHyundai HSS-1165NA – 1.11nnHyundai HSS-3165NA – 1.06nnHyundai HSS-7160NA – 1.04nnFrissítés leírása itt található.

  #6041
  klaczko
  Felhasználó

  Valószínű,hogy ezek már a N3-hoz vannak?Már csak azért,mert nagyon egyszerre jöttek.

  #6042
  totyak
  Felhasználó

  És mivan ha én nem frissítek most? Lesz ebből valami hátrányom vagy ez csak az új kártyáknál kell majd, szóval ráérek akkor ha megjön a kártya? És az új kártyáknál hogy kell? Régi kártyánál indítom a frissítést vagy beteszem az újat és annál? Vagy tökmindegy?nnJa és mégvalami. Ezekkel az új kártyákkal is ugyan ezek a csatornák maradnak amik most vannak, vagy lehet, hogy ezekkel már bejön majd a Boomi, SK+ meg doQ is?

  #6043
  klaczko
  Felhasználó

  Én csak kérdeztem,hogy ahhoz vannak-e.nnNem muszáj frissítened,ha neked most jó így.Ha ezek az újhoz vannak,akkor ráérsz majd akkor,ha lesz.nnA csatornák nem függnek a kártya vagy kódolás milyenségétől.

  #6044
  feme
  Felhasználó

  Én inkább megvárom a tapasztalatokat az új szoftverről,addigra talán lesz új kártya is!nnDe lehet új szoftver is…..

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 193
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.