2020 augusztus 15.

Új csatornák

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 1,605
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1067
  Lala
  Adminisztrátor

  A napokban új IKO csatorna indul a Digi TV-n Fish and Hunting néven.nnEgyelőre a magyar elérhetőségről nincs info.nnnn

  A Fishing&Hunting azokat a – fõként férfi – nézőket kívánja szórakoztatni, akik számára a horgászat és a vadászat mindig is népszerű időtöltést jelentett. Minden évben egyre több külföldi vadász érkezik Magyarországra és a Kárpát-medencébe, hogy világszínvonalú trófeákat zsákmányolhassanak. A vadászat ősi hagyománya, az érintetlen természet és a jól tartott vadállomány az, ami leginkább vonzza az idelátogatókat. A sporthorgászat és vadászat szerelmesei több mint 50 műsor közül válogathatnak kedvükre, amelyek a horgászatról, vadászatról, sportokról, erdei expedíciókról, túlélők történeteiről, a vadvilág megőrzéséről és megfigyeléséről szólnak, nagyszerű horgász- és vadászterületeket mutatnak be a világ minden tájáról, beszámolnak a legújabb horgászversenyekről, bemutatják a legújabb horgászati és vadászati eszközöket, fegyvereket és azok helyes használatát, valamint megosztják nézőikkel a profik legjobb vadász- és horgásztippjeit.

  #1838
  Lala
  Adminisztrátor

  Hamarosan Echo TV lesz a Digi-n…

  #1839
  Lala
  Adminisztrátor

  Echo a Hálózat TV helyén. Hálózat egyelőre nincs sehol. Ha valakinek nagyon hiányzik az AMOS (4W) műholdon elérhető kódolatlan formában.

  #1840
  Lala
  Adminisztrátor

  Boomerang TV és Fish and Hunting csatorna az új TP-n (12718 V) Service 7-8 néven. Persze még zárva, a boomerangon eng hangvivő, a F&H-n magyar.

  #1841
  klaczko
  Felhasználó

  Most néztem,már mindkettőn ott van a magyar.

  #1842
  Lala
  Adminisztrátor

  Már igen, a Boomerang is magyarul beszél.

  #1843
  klaczko
  Felhasználó

  Csak nehogy ezekkel is úgy járjunk,mint az IKO-s csatornákkal.Mert ugye azokat még mindig nem lehet nézni.Jó lenne,ha ezek sem csak az “emu”-oknak lenne élvezhető.

  #1844
  tampedli
  Felhasználó

  Most frissítettem a Humaxot és egy darabig volt az FH Boomi nem pedig akkor a kívánságom teljesülne!!!Ja a Hundajt is frissítettem és azon sem tudom nézni!Miért!Pedig külön fej külön belcsim van!

  #1845
  klaczko
  Felhasználó

  Sok mindenki szeretné,hogy tényleg legyen.Azt hiszem ez az egyik,ha nem az egyetlen igazi mesecsatorna.Amely mellett a szülők nyugodtan otthagyhatják a gyerekeiket.Nem kell aggódniuk,hogy valami olyat lát a gyerek ami nem neki való.

  #1846
  tampedli
  Felhasználó

  Mi az,hogy IKO-s csatik és az,hogy “emusok”?Bocsi,de még tudatlan vagyok!

  #1847
  klaczko
  Felhasználó

  tmapedli írta:Most frissítettem a Humaxot és egy darabig volt az FH Boomi nem pedig akkor a kívánságom teljesülne!!!Ja a Hundajt is frissítettem és azon sem tudom nézni!Miért!Pedig külön fej külön belcsim van!nnAzért mert teszt jelleggel fut.reméljük hamarosan elérhető lesz mindenki számára!

  #1848
  klaczko
  Felhasználó

  Az IKO-s csatik az RTL Klub közeli csatik.Pl.:SPORTKLUB+,DoQ.Az emu-sok azok szoftveres műholdvadászok.

  #1849
  tampedli
  Felhasználó

  Köszike!

  #1850
  Lala
  Adminisztrátor

  nnSok mindenki szeretné,hogy tényleg legyen.Azt hiszem ez az egyik,ha nem az egyetlen igazi mesecsatorna.Amely mellett a szülők nyugodtan otthagyhatják a gyerekeiket.Nem kell aggódniuk,hogy valami olyat lát a gyerek ami nem neki való.nn

  nnIgen, a Boomerang tényleg gyerekeknek való csatorna, nem azok az agyament rajzfilmek mennek rajta, mint a cartoon-on. Talán még a Minimax ilyen.

  #1851
  tampedli
  Felhasználó

  Akkor bízunk bennete,hogy ismét jelesztek mint a ESP2-nél!

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 1,605
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.