2020 április 7.

Televíziózás 3D-ben

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 19
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1274
  Lala
  Adminisztrátor

  Megnyitom ezt a témát, mert közeleg a hazai televíziózás forradalma, hamarosan elindul az első 3D teszt csatorna a MinDig TV hálózatán.nnA 3D adás nézéséhez feltétlenül szükséges a megjelenítésére képes televízió készülék. Némi tapasztalatom már van ebben a témában is, úgyhogy kérdezzetek bátran, segítek, ha tudok.nnJómagam egy Samsung UE D6000 3D képes LED TV-t használok, ez egy 2011-es alapmodell, sok extra funkcióval.nnRövid véleményem a 3D-ről: Az elején nagyon izgalmas, de gyorsan elveszik a kezdeti varázs…

  #20385
  Kugesz
  Felhasználó

  Hasonló a véleményem, bár azért jó néha 1-1 műsort megnézni 3D-ben, nekem LG 47LW5590 3D FullHD LED TV van.nnKecskeméten/nálam 86%-os vételi minőséggel fogható a Széchenyi hegyi torony, így talán én is láthatom az m3D adását…

  #20386
  Csákány Alexander
  Felhasználó

  Nálamis hasonló a helyzet Budapest Szécheni hegyi toronyból melyik csatornán indul a 3D sugárzás vagy mikor ?

  #20387
  Lala
  Adminisztrátor

  nnNálamis hasonló a helyzet Budapest Szécheni hegyi toronyból melyik csatornán indul a 3D sugárzás vagy mikor ?nn

  nn43-as csatornán lesz Budapestről, az EB döntőkor indul és az olimpia végéig tart.

  #20388
  Csákány Alexander
  Felhasználó

  Ha a 38 csatorna Budapest Szécheni hegy 85 % -san jön akkor a 43 csatorna megy majd nekem ??? 43 csat. Most nincs rajta jel !!

  #20389
  klaczko
  Felhasználó

  Miért ne menne?

  #20390
  Lala
  Adminisztrátor

  Elindult az m3D tesztsugárzása. Készítettek hozzá egy szép, új monoszkópot, amit néha megszakít egy rövid bemutató film. Volt szerencsém 3D TV-n kipróbálni, teljesen jó, szép a kép, szakadozást, akadozást nem tapasztaltam, jó a jelerősség is.

  #20391
  rozsi65
  Felhasználó

  T.köm tele van ezzel a pestcentrikus országgal, Szegeden gondolom majd esetleg a 2016-os olimpiát nézhetjük 3d-ben!

  #20392
  Lala
  Adminisztrátor

  nnT.köm tele van ezzel a pestcentrikus országgal, Szegeden gondolom majd esetleg a 2016-os olimpiát nézhetjük 3d-ben!nn

  nnTeszt üzem van, csak kipróbálják. Emlékezz vissza, anno a DVB-T is csak Pest környékén ment.nnHa az analógot lekapcsolják elindulhat országosan is, addig nem lehet rá számítani.

  #20393
  Treff48
  Felhasználó

  A távolság Bp-hez 100km úgy légvonalba. Ma csatorna keveredés miatt sorba raktam a Mindig Tv 17 csatiját. A kavarodás azért lehetett, mert új csatik kerültek fel. Köztük az új 3D is.nnA Telefunken beltéri van a csomaggal. Sajnos nem tudtam egy képben megnézni mivel osztottan két kép volt. Így is minőségi pedig a Philips csak Mpeg2 tud és Lcd. Hogy tudom-e majd nézni az még kérdés. Lehet, hogy csak egy kóbor jelet fogtam el. Ha lesz érdekes jelentkezem.

  #20394
  juhiati
  Felhasználó

  Akinek nincs 3d tévéje,az is tudja nézni ezt az adót,csak nem 3d-ben???

  #20395
  opcgyuszi
  Felhasználó

  Sziasztok!nnSzékesfehérvári panellakó vagyok ,van valakinek infója arról hogy itt nálunk a Digi belerakja valamelyik csomagjába a 3D-t ?

  #20396
  Lala
  Adminisztrátor

  A Digi nem rakta be, a szolgáltatóknak nincs ingyen a csatorna, fizetniük kell érte.nnDe Fehérváron jó antennával lehet fogni a budapesti légi adást, más már írta tőletek, hogy bejött neki.

  #20397
  Lala
  Adminisztrátor

  nnAkinek nincs 3d tévéje,az is tudja nézni ezt az adót,csak nem 3d-ben???nn

  nnElvileg igen, de számítógép kell hozzá tuner kártyával. Tv-vel és box-al nem fogod tudni nézni, a box-ok nem tudják megjeleníteni csak a fél képet.

  #20398
  smarty2012
  Felhasználó

  Csodálatos szakma a marketing:) Többek között arra is képes, hogy rávegyen embereket, hogy plusz szemüvegben (3D) kényelmetlenül nézzék a tv-t, csak arra koncentrálva. Vagy például arra, hogy miniatűr mobilokat tapogatva netezni próbáljanak szemüket meresztve sokkal kényelmetlenebbül, mint normálisan korábban. stb… stb.nnÉn csak arra leszek kíváncsi amikor a tv-k már élethű szagokat is képesek lesznek kibocsájtani, a kép és hang mellett. Na olyat venni fogok én is 😀

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 19
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.