2020 július 4.

Synaps THD-3000 MinDig TV vevő

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 19
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1213
  Lala
  Adminisztrátor

  A Synaps THD-3000 digitális földfelszíni MinDig TV vevőről szóló tesztet itt találod: https://www.digiportal.hu/synaps-thd-3000-digitalis-foldfelszini-mindigtv-vevo/nnA kérdéseket ebben a fórumban várjuk.

  #16573
  Lala
  Adminisztrátor

  stex 75 írta: üdv! szeretnék kérdezni ,ha valaki tudna segíteni,az nagyon jó lenne. Van nekem egy THD 3000 mindig tv vevőkészülékem, most vettem,de nem tudok már az elején sem haladni a feltelepítésésvel ,mer t azt írja ki ,hogy nincs csatorna,de az én tv-en csak egy videocsatorna van,egx 1993-ban vett ELEKTA tipusú tv,vagy a régebbi tv- kre fel sem lehet telepíteni,persze lehet, hogy én nem értek hozzá.

  #16574
  Lala
  Adminisztrátor

  Lépj be a menübe és csinálj rajta egy gyári visszaállítást, ezután találkozni fogsz a telepítő menüvel, ami megkeresi a csatornákat. Van vételed amúgy?

  #16575
  Bubuka
  Felhasználó

  Üdvözletem mindenkinek!nnNem tudom, tudtok-e segíteni a következő problémában. Már egy jó fél éve vettünk egy THD 3000-es vevőt, nem is volt vele gond, és most sincs. Azonban a menüt nem zártuk le, csak a szabadon fogható csatornákat néztük rajta. Úgy 1 hónapja a srácok valamit állítgattak rajta, így viszont jelszóval levédték a menüt is, persze az elkövető ismeretlen.nnTud-e valaki segíteni abban, hogyan lehetne alaphelyzetbe állítani a készüléket, magyarán törölni a jelszót. Szisztematikusan próbálgattunk már, 2000-nél járunk, de nem egy ujj-barát megoldás. Esetleg bekapcsoláskor valamilyen gombot lenyomva tartani, vagy valamiféle kombináció? Vagy csak a szakszervíz képes resetelni?:-/nnVálaszokat előre is köszönöm.

  #16576
  Lala
  Adminisztrátor

  Szerintem csak a szerviz fog tudni segíteni, próbálj telefonon segítséget kérni tőlük.

  #16577
  Bubuka
  Felhasználó

  Üdv!nnKöszönöm a gyors választ, de éppen itt nem szabad feladni. Ugyanis a 2046-ra kinyílt, aztán gyorsan át is állítottuk, levettünk mindeg zárat – még azt is, amit nem kellett volna :). Reseteltünk azóta működik. Nemtom másnak működik-e hasonlóképp, most rákerestem, ez valamiféle szervízkód.nnTovábbi szép napot mindenkinek!

  #16578
  ledi
  Felhasználó

  Sziasztok!nnA segítségeteket szeretném kérni.Balatoni nyaralóba szeretnék egy MindigTV-s beltérit. Lehetőleg kártyás legyen és rendelekezzen PVR funkcióval is. Az ára max. 25 000 legyen. Hónapok óta kutatok a neten, de nem sikerült eddig olyat találni ami minden feltételnek megfelel. A jellemzőket elolvasva jónak tűnik, de a tesztek és a hozzászólások eléggé riasztóak. Ha tud valaki egy jó vevőt kérem adja meg a típust és a márkát. Előre is köszi!

  #16579
  Tivadar119
  Felhasználó

  Teljesen rendben van ez a készülék, ha bevállalod,hogy nem a hivatalos szoftverével használod. Számtalan alternatív firmware létezik hozzá.

  #16580
  betakiller
  Felhasználó

  Nekem véletlenszerűen újraindul a dekoder, ezt mi okozhatja? Ha szoftver probléma, akkor honnan tudok hozzá újabb firmware-t letölteni?

  Tivadar119: be tudnál linkelni néhány alternatív firmware-t a készülékhez?

  #16581
  betakiller
  Felhasználó

  Úgy néz ki dekóder hiba lesz az újraindulás oka. Ugyanis firmware frissítés után is csinálta. Azt hiszem viszem vissza a boltba.

  #16582
  Tivadar119
  Felhasználó

  Az alternatív szoftverekről néhány szót. A bővebb információ megtalálható az interneten.nnEgy egész jól használható verziót feltettem ide:nnhttp://www.filedropper.com/lemontree1349nnNépszerű szkinek:nn- lemontree, amstar, xwindow (truman), amiko, synapsnnKét fő csoportjuk van, az egyiknél a menübe belépve is látható és hallható a háttérben az adás (lemontree, amstar),nna többinél nem.nnAz amstar csak SD felbontású, ezért kicsit rondább kinézetű, de funkcionálisan nekem ez tetszik a legjobban.nnAz egyes szkinek közel azonos tudásúak, azonban van néhány eltérés pl. az EPG-hez való hozzáférésben,nnlejátszható média formátumokban, időzítési funkciókban, a kijelző működésében stb.nnValamit folyamatosan fejlesztenek rajtuk, sokszor meg elrontják, mint ahogy a most megjelent 1.3.61-esbennna képformátum kezelését.nnÁltalános hibák:nn- Az időzítő nem mindig működik megfelelően, még azonos nevű, de különböző verziójú szkineknél is előfordul.nnTipikus, hogy ha az EPG-ből felvételre kijelölt időpontok nem idősorrendben szerepelnek az időzítőben, akkor csak az első felvétel készül el, a többi nem.nn- Az xwindows és amstar szkinekben megjelent a felvételi idő kibővítése. Adott időt hozzátehetünk a felvételi idő kezdetéhez és végéhez. Sajnos ezt külön-külön nem szabályozhatjuk, így nem igazán használható.nnRáadásul a kibővített idő a következő adásnál időütközésnek számít. Amstar szkinnél a funkciót még nem láttam működni,nncsak a menüje volt meg.nn- A lejátszott filmet még mindig nem képes folytatni ott, ahol előzőleg leállítottuk.nn- Felvétel közbeni csatornaváltásnál a felvett anyag beszaggat.nn- Elvileg némelyik verzió képes MKV lejátszásra, azonban nagyobb kapacitású diszket használva még annkönyvtárakat sem sikerült tallózni a lejátszó menüből. A divx lejátszási képességet ígérték, de egyelőre nincs róla információ.nn- Országnak a németet kell beállítani, magyart nem lehet kiválasztani. Többnyire van magyar nyelvű OSD, de némelyik xwindow szkinben nincs. Az időbeállítás ritkán jó elsőre, néha finomítani kell.nnEzek a szkinek az Edision modellekre is megjelennek. Viszonylag könnyen átalakíthatók Synapsra, így Edision távirányítóval használhatjuk a készülékünket.

  #16583
  nemesvari90
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Vettem egy Synaps THD 3000es készüléket és véletlenszerűen akár egy órán belül többször is újraindul. Mi lehet vele a baj?

  #16584
  Lala
  Adminisztrátor

  nnSziasztok!nnVettem egy Synaps THD 3000es készüléket és véletlenszerűen akár egy órán belül többször is újraindul. Mi lehet vele a baj?nn

  nnVidd vissza az üzletbe, ha lehet, akkor cseréltesd ki más típusra.

  #16585
  stribacka
  Felhasználó

  Synaps thd-300 hez létezik alternativ szoftver ADF TUDÁSAL

  #16586
  artur
  Felhasználó

  a synaps2880-rol milyenek a tapasztalatok?nna vételi megbizhatoság fontos szempont

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 19
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.