2020 március 28.

ingyenessen fogható csatornák de hogyan mivel?

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1267
  babamastino
  Felhasználó

  sziasztok van egy Philips 5000 serias lcd tv cam modulos Ci és CI+RENDSZEREKET KEZELŐ TELEVIZIOM HOGYAN VARÁZSOLHATNÉK INGYENES TV ADÁSOKAT VELE MIT KELL VENNEM ÉS MIERT? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM zSOLT

  #20289
  Stranger
  Felhasználó

  Hát, ha nem akarsz havidíjakat meg ilyesmit, akkor egy széles sávú tetőantennára lehet szükséged. Az 5000 széria tagjai elvileg már tudják a hazai DVB-T szabványt, tehát 7 ingyenes csatornát foghatsz, ebből 6 magyar nyelvűt (MindigTV).

  #20290
  babamastino
  Felhasználó

  köszönöm a választ nekem van egy digi fejjel ellátott parabolám…az elég lenne hozzá?létezik olyan dolog hogy veszek egy cam modult és hozzá egy olyan kártyát amivel ingyen foghatók több adott mint amit a Mindig tv tud sugározni?(7 csat.)

  #20291
  Lala
  Adminisztrátor

  nnköszönöm a választ nekem van egy digi fejjel ellátott parabolám…az elég lenne hozzá?létezik olyan dolog hogy veszek egy cam modult és hozzá egy olyan kártyát amivel ingyen foghatók több adott mint amit a Mindig tv tud sugározni?(7 csat.)nn

  nnHa jól látom erre a TV-re a parabolád is rátudod kötni, úgyhogy sok-sok adót foghatsz ingyen.nnAz Astra műholdon van a legtöbb kódolatlan csatorna (át kell forgatni a digi antennát), de ezek mindegyike idegen nyelvű (nagyrészt német).nnAz Eutelsat 9A műholdon van a legtöbb kódolatlan magyar csatorna (m2 HD, Duna HD, Duna world HD) plusz az m1 HD-hez van kedvezményes kártya.nnA kártyának az a lényege, hogy tudjál fizetős csatornákat is nézni vele, ingyenes kártya nem nagyon van.nnAz Eutelsat 9A műholdon van az Olcsó TV szolgáltatás, náluk lehet csak kártyát venni modullal, amit a TV-be dugva használhatsz. Így lesz 17 csatornád 1évig, amit lehet bővíteni is, de 1 év után is tudsz nézni pár kódolt magyar adót ingyen. Az alap kártya 1évre 15.000-Ft http://www.olcso.tvnnEz mellett persze még lehet földi antennát is rákötni, ahol szintén van 7 ingyenes csatorna és sok fizetős is. http://www.mindigtvextra.hunnHa pesti vagy szívesen segítek a beállításban, keress pü-ben.

  #20292
  kalimera
  Felhasználó

  5000 egy sorozat szám. Pontosan milyen tévéd van?

  Feltételezem, hogy csak földi digitális adók vételére alkalmas a tévé, műholdasra önmagában nem. Parabola antennád van, de szükséged lesz egy műholdas vevőre is. Ha nem laksz szerencsés helyen (azaz kifejezetten jó vételi körülményed nincsenek) még az ingyenes földi digitálishoz is új antenna kell.

  Ingyen nézhető csatornák a földi digitálison: m1, m2, RTL Klub, TV2, Duna TV, Duna World, Euronews

  Egy kártyának havi/éves és indulási/regisztrációs díja van. Olyan nincs, hogy veszek egy kártyát és a továbbiakban ingyen nézem a csatornákat (kivéve a műholdas M1 kártya – 7000 Ft és az Olcsó Tv kártya – 15000 Ft).

  Csak magyar nyelvű adók érdelenek?

  #20293
  nagrakiller
  Felhasználó

  nnsziasztok van egy Philips 5000 serias lcd tv cam modulos Ci és CI+RENDSZEREKET KEZELŐ TELEVIZIOM HOGYAN VARÁZSOLHATNÉK INGYENES TV ADÁSOKAT VELE MIT KELL VENNEM ÉS MIERT? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM zSOLTnn

  nnSziasztok! 1000éve nem jártam az oldalon!uj melo,uj élet uj ország!nnNekem is itt kint ilyen 5000 szériás philips led tv-m van, pontosan ez:nnhttp://www.philips.hu/c/televiziok/5000-series-117-cm-es-46-huvelykes-es-full-hd-1080p-dvb-t-c-s2-46pfl5007k_12/prd/nnZsolt! erre a tvre egyszerre lehet parabolaantennát és tetőantennát is tenni!nnmost hazajöttem pestre 1hétre szabira…kiprobáltam, kombóban…lehet vele fogni akármelyik müholdas adást beltéri nélkül és tetőantennával is jön a 7ingyenes meg a kódkátyás adók is!nnmerre lax? az a legfőbb kérdés most!!

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.