2020 május 29.

HYUNDAI HSS-1165NA -3169NA

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 296
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1075
  klaczko
  Felhasználó

  Az egyes Hyundaiokkal kapcsolatos kérdések,válaszok,stb…

  #5583
  klaczko
  Felhasználó

  Kezdésként Bundynak mondanám,hogy még nem találkoztam ezzel a problémával.nnPróbaképpen csináltam itthon egy Fav.listát és aztán elindítottam egy töltést,de minden úgy maradt,ahogy volt.Esetleg valaki tapasztalt már ilyet,mint Bundy?

  #5584
  klaczko
  Felhasználó

  Közben rájöttem,hogyha keresésből kilépünk,akkor visszaáll az összeslistára.Pirosgombot megnyom és újra a kedvencekben vagyunk,ami nem változott.Így csináltad Bundy?

  #5585
  klaczko
  Felhasználó

  totyak:nnElőször is csinálj egy szoftver frissítést.M1-re kapcsolsz,aztán odasétálsz a beltérihez.Megnyomod egyszerre az előlapon a CH+ és CH- gombokat.Majd vársz türelemmel míg a gép elvégzi a dolgát(kb.10perc).Aztán a beltéri felkínálja neked a telepítést,amit te elindítasz.Ha ez meg volt akkor kilépsz a menüből (exit).Így már meglesz minden amit akartál.A sorrendet és a nyelveket újra be kell állítani.Melyhez a leírások között találsz segítséget itt az oldalon a beltéri egységek pont alatt.Ha mégis elakadnál írj nyugodtan.

  #5586
  totyak
  Felhasználó

  Ez azt jelenti, hogy lesz Fishing& Hunting meg a többi felsorolt csatorna is? Egyébként nem elég ha simán rámegyek a menüben hogy szoftver frissítés, mert asszem van ilyen menüpont?

  #5587
  klaczko
  Felhasználó

  Ennél a beltérinél csak így megy a szoft.frissítés,ahogy írtam.Mindened lesz,akár még egy pár külföldi adó is,ha érdekel.

  #5588
  totyak
  Felhasználó

  Perszehogy érdekel. ami csak bejöhet antenna állítgatás nélkül az mind érdekel. Pl mik lehetnek? Lennél olyan szíves és leírnád? Egyébként nagyon köszönöm a segítséget. Amint tudom ki is próbálom, csak most a család éppen digizik.

  Ja és még valami. Az előző topicban, ahova rossz helyre írtam, a másik segítőkész felhasználó valami TP-t emlegetett. Az micsoda? Azt mondta valamit azzal kell csinálni.

  #5589
  klaczko
  Felhasználó

  Ha lekerested a Digit,akkor indíts egy keresést a Thor műholdon is.Itt fogsz még találni 10-15 csatit.Van benne pár zene,A többi az szerintem érdektelen,de van.nnhttp://www.lyngsat.com/1west.html

  #5590
  klaczko
  Felhasználó

  A tp.= transzponder.Ezek továbbítják a csatikat.Azért írta,mert akkor még nem tudta milyen géped van.Ha frissítesz,akkor már nem kell újat felvenni,mert benne lesz mind.

  #5591
  totyak
  Felhasználó

  Azthiszem megelégszem annyi adással ami bejön szoftverfrissítéssel. Nem értek hozzá, így inkább nem buherálok bele semmit, megaztán végignézve a listát, tényleg érdektelen mind. Azthittem, hogy mondjuk valami külföldi nyelven beszélő sportcsatorna van közte, amit nem kell érteni, de nem nagyon találtam. Örülök ha a szoftfrissítés lemegy baj nélkül. Bocs hogy ennyi gond van velem, de most annyira belelendültem, hogy egyszerre minden érdekel és tudni akarom. Egyébként néhány külföldi csatorna alapból is bejön, frissítés nélkül. pl: OTV, DDTV, PRO TV, Pratech, CT24 Bár érteni nem értem őket, de azért csak megvannak. Ja és még annyit, hogy kb. menyi időközönként érdemes frissíteni? Amúgy az a lista ami fenn van a főmenüben, az tartalmazza az összes olyan csatornát amit fogni tudok? Persze HBO és társai kivételével.

  #5592
  klaczko
  Felhasználó

  Úgy látom,hogy igen.nnItt mindig megtudod,ha van valami új.

  #5593
  Lala
  Adminisztrátor

  Frissítés után mindenképp csinálj egy új keresést, befog jönni egy pár új csatorna. Azt hiszem a frissítések már tartalmazzák az új TP-ket is.nnszerk.: Jah, itt nagyjából leírtam, hogy hogyan kell új TP-t felvenni a beltéridbe (ha mégsem lennének benne)

  #5594
  totyak
  Felhasználó

  Frankón ment a szoftfrissítés. Megvan minden csatorna. örök hálám nektek. Egyébként itt a TP-s dolgot elolvastam és nem igazán értem, hogy honnan kéne tudnom a megadandó adatokat a kereséshez.

  #5595
  klaczko
  Felhasználó

  Az Elérhető csatornák pontban ott vannak a számok melyeket meg kell adni a Tp. szerkesztés menüpontban.nnPl.:12823(frekvencia) H(polarizáció) sr:28000(symbol rate).Aztán keresés.

  #5596
  totyak
  Felhasználó

  Alapvetően az eredeti mellett még megtalálta a HOTBIRD és a THOR 3 TP-t. Most azon keresek adókat. Valószínűleg kipróbálom aztis, hogy a listából beírok számokat. Gondolom ha az HBO értékeit írom be attól az még kódolva fog bejönni igaz?

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 296
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.