2019 szeptember 23.

Egy pohár,több feles alkalmazása az antennabeállitásoknál…

Kezdőlap Fórumok DigiPortál Fórumok Általános témák Egy pohár,több feles alkalmazása az antennabeállitásoknál…

Ennek a témakörnek tartalma 54 hozzászólás, 9 résztvevő. Utolsó frissítés:  tampedli 9 éve, 2 hónapja telt el.

10 bejegyzés megtekintése - 46-55 / 55
  • Szerző
    Bejegyzés
  • #13902

    Treff48
    Felhasználó

    A kihalásra nem ez a jellemző. Jelenleg válság van s ez megmutatkozik a pálinka fogyasztás mennyiségét és a gyakoriságát illetően is. De egyszer majd eljön a jólétnn/ igéret van rá / s akkor nézz szét a topikon!

    #13903

    tampedli
    Felhasználó

    Szesz mindenkinek!nnAzért a jó pálesz fogyasztás nem múlt még el csak egy kicsit csendesedett!Különben az idei is tutttttí!:-h

    #13904

    Lala
    Adminisztrátor

    Idei? Hát a szilva még nem jó.

    #13905

    Vad
    Felhasználó

    Elvileg lehet idei gyümölcsből pálinka.nnLeérett a cseresznye,eper és a korai meggy…

    #13906

    tampedli
    Felhasználó

    Bocsika!nnIdén főzték a tavajit,De igen titkossan és igen fincsire sikerült!nnSzesz mindenkinek!

    #13907

    Kugesz
    Felhasználó

    Nálunk már nagyon érik a barack, remélem minőségi és finom Pál Inka lesz belőle 8-<

    #13908

    tampedli
    Felhasználó

    irigyellek.Nálunk nem lesz mert annó az idő kitolt a barack fáinkal!szilva és körte az dögivel lesz!nnSzesz mindenkinek!

    #13909

    Vad
    Felhasználó

    nnBocsika!nnIdén főzték a tavajit,De igen titkossan és igen fincsire sikerült!nnSzesz mindenkinek!nn

    nnMire fel a nagy titkosság?

    #13910

    Treff48
    Felhasználó

    S tampedli koma még nem hallotta, hogy engedélyezett a jó pálinka főzés? Az origó hirek oldalra is látogass el néha. A szesz-vel meg vigyázz e nagy hőséggel megáldott napokban!

    #13911

    tampedli
    Felhasználó

    Akkor még tiloska volt!/január/

10 bejegyzés megtekintése - 46-55 / 55

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Ez a weboldal a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás