2020 április 7.

digi

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 23
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1220
  rebeka123
  Felhasználó

  Mikor lesznek új csatornák a diginél? igen lemaradt a vetélytársak mellet. Be kel ismerni minden szolgáltató tud újat mutatni. De a digi lemaradt pedig a 400000 előfőzető szerintem nézne más adókat is nem beszélve a digitális tartalomról.

  #18213
  Potter
  Felhasználó

  Ez a topik fölösleges szerintem.nnÉs megint a Digi ellen vagy. Már írva lett, hogy ha nem tetszik lehet más szolgáltatóhoz menni. Ezt nem bántásként írtam.nnDe a témához is szóljak. Nekem megfelel a Digi. A csatornái jók és nekem nincs bajom a minőséggel se.nnNekem az AXN kis csatornái hiányoznak, most más nem jut eszembe.nnFilm, sport, zene, dokumentum csatornák vannak a Digi-nél meg egyéb kisebb csatornák. Mi kell még?nnÉs ezek mind az alapcsomagban vannak, nem ilyen kis csomagokban, amit pluszban kell fizetni.nnMeg 4600 Ft-ért az HBO-okkal együtt bőven megéri. Máshol nem kapsz ennyiért ennyi csatornát úgy, hogy az HBO is benne legyen.

  #18214
  rebeka123
  Felhasználó

  bocsi nem a digi ellen vagyok csak szeretnék digitálisan csatornákat nézni . az igaz hogy náluk tényleg a legjobb adok vannak amiért máshol külön kéne fizetni. csak hogy nemártana ha betenne új csatornákat .pl az Axieenek csatornáit dox film plusz 2 Meg a hd csatornák

  #18215
  klaczko
  Felhasználó

  Pedig most is digitálisan nézed!!! :)))

  #18216
  rebeka123
  Felhasználó

  az lehet de az m1 hd m2 hd Duna hd ezek nem digitálisak . amúgy a műholdas platformja nem digitális. a digi kábel viszont igen . a beltéri amúgy nem alkalmasak a digitális tévézéshez. bocsi nem akarok vitatkozni veled. amúgy szeretem ezt az oldalt igen hasznos dolgok vannak itt.

  #18217
  klaczko
  Felhasználó

  nnaz lehet de az m1 hd m2 hd Duna hd ezek nem digitálisak . amúgy a műholdas platformja nem digitális. a digi kábel viszont igen . a beltéri amúgy nem alkalmasak a digitális tévézéshez. bocsi nem akarok vitatkozni veled. amúgy szeretem ezt az oldalt igen hasznos dolgok vannak itt.nn

  nnAkkor milyenek?nnPedig arra vannak kitalálva és azok is. Tömörítési problémák vannak, nem pedig digitális gondok.

  #18218
  Potter
  Felhasználó

  nnbocsi nem a digi ellen vagyok csak szeretnék digitálisan csatornákat nézni . az igaz hogy náluk tényleg a legjobb adok vannak amiért máshol külön kéne fizetni. csak hogy nemártana ha betenne új csatornákat .pl az Axieenek csatornáit dox film plusz 2 Meg a hd csatornáknn

  nnAz AXN csatornáival egyetértek.nnNekem még egy dokumentum csatorna nem kell, bőven jó, ami most van.nnA film+2 meg felesleges, mert szerintem csak a film+ filmjeit ismétli.nnDe ez csak az én véleményem, lehet neked pont ezek kellennek, nekem meg nem.

  #18219
  Monster
  Felhasználó

  Én a Filmmúzeumot szeretném, meg a Comedy Centralt vagy a Poén-t.nnDe ennyi pénzért nem vagyok telhetetlen, 2730-at fizetek a tányérosra átutalással, és ha ezeken a csatikon nem találnék nézhetőt akkor meg…nnAzt nem írom le, hogy minden jobb torrent oldalon fenn vagyok.:)))

  #18220
  Monster
  Felhasználó

  Ja még az ESPN és a SportM jöhetne.nnHabár szerintem a SportM jön is, hiszen a Sport TV két csatija fenn van, csak nem éri őket az a szégyen, hogy a harmadik nem lesz, főleg hogy a magyar első osztályú foci meccseit is ott adják élőben…

  #18221
  Monster
  Felhasználó

  Ma nem vagyok nagy formában!:/nnTehát helyesen: A magyar első osztályú foci meccseket ott is adnak élőben.

  #18222
  klaczko
  Felhasználó

  nnMa nem vagyok nagy formában!:/nnTehát helyesen: A magyar első osztályú foci meccseket ott is adnak élőben.nn

  nnSaját hozzászólásaidat szerkesztheted, ha nem úgy sikerült vagy kimaradt belőle valami.

  #18223
  Monster
  Felhasználó

  nn

  nnMa nem vagyok nagy formában!:/nnTehát helyesen: A magyar első osztályú foci meccseket ott is adnak élőben.nn

  nnSaját hozzászólásaidat szerkesztheted, ha nem úgy sikerült vagy kimaradt belőle valami.nn

  nnÍrtam, hogy nem voltam nagy formában…..nnIlyenkor légyszi nézzétek el nekem, de túl nagy a hajtás….

  #18224
  Potter
  Felhasználó

  A román és a magyar AXN Sci fi-nek ugyan az a műsora a honlapjuk alapján. Akkor csak a magyar hangvivőt kéne rárakni a meglévő csatornára, ami van a műholdon és kinyitni és már bent is van a kínálatban.nnVagy ez nem ilyen egyszerű?

  #18225
  Kugesz
  Felhasználó

  nnA román és a magyar AXN Sci fi-nek ugyan az a műsora a honlapjuk alapján. Akkor csak a magyar hangvivőt kéne rárakni a meglévő csatornára, ami van a műholdon és kinyitni és már bent is van a kínálatban.nnVagy ez nem ilyen egyszerű?nn

  nnNem, mert előtte meg kell egyezniük az AXN-nel, hogy mennyiért teszik be a kínálatba, és hova (egyébként az a része tényleg egyszerű(bb), amit leírtál).

  #18226
  Dio77
  Felhasználó

  Sziasztok!nnMa nézelődtem a digi sat-on és a 11976 H 28000 7/8-as TP-n kidobta a Reflektor,a Film+2,Prizma,Series és Muzsika adókat.Bár most még azt írja,hogy kódolt,vagy nem elérhető,de remélhetőleg be fogják indítani ezeket a csatikat is.Hallott valaki valamit erről?

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 23
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.