2020 július 8.

Digi Portállal kapcsolatos fejlesztések, módosítások.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 421
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1079
  Lala
  Adminisztrátor

  A napokban néhány változás volt az oldalon.nnÁtláthatóbb lett a fórum, külön témákat nyitottam, mostmár csak bekell lakni őket. Változott a fórum kinézete is, áttekinthetőbb, jobban elkülönülnek a témák, mint előtte.nnMódosítottam az oldal menüjét is. Érkezett rá panasz, hogy nem mindig működik. Tudam róla, mert nekem sem volt jó az egyik gépemen. Úgy döntöttem, hogy lecserélem teljesen. Ezzel az újjal remélem nem lesznek problémák, tettem kis képeket is mindegyikhez. Remélem tetszik nektek.nnAz változások még nem fejeződtek be, ebben a topicban fogom összefoglalni nektek, ha valami történik.

  #6223
  Lala
  Adminisztrátor

  Elérhetők az oldal hírei és a letöltések RSS hírforrás formában is. A hírforrás címe: digi.extra.hu/plugins/rss_menu/rss.phpnnA képek sajnos nem jól jelennek még meg, de hamarosan változik egy-két dolog és jó lesz az is.

  #6224
  tampedli
  Felhasználó

  Tisztel csapat társak!Itt szeretném + jegyezni,hogy nem is olyan rég még + akarta szüntetni a fórumot a kitalálója!/Didi TV Portál/De milyen jól tette az a kolléga aki azt írta neki,hogy ne tegye , majd beindul!És láss csodát!Alig 2,5 hónap alatt milyen szépen + nőtt a tagságunk4Igaz nem mindenki fórumozik,de bisztos vagyok benne,hogy +találja mindenki a magának leg szükségesebb infót!Ezzel csak azt akartam mondani,hogy csak így tovább és köszönjük ezt a lehetőséget!(Szabadság-Előőre a +kezdett úton Elvtársak) 😀 HI-HI-HI……

  #6225
  feme
  Felhasználó

  Én nagyon örülök ennek az oldalnak …nagyon sokat fejlődött mostanában… csak így tovább.

  #6226
  Lala
  Adminisztrátor

  Hát igen, fellendült az oldal, már a statisztika is mutat valamit :)nnBenne vagyok a folyamatos fejlesztésban, egyelőre még bírom. 🙂 Rengeteg ötlet van a fejemben most is. De ha nektek eszetekbe jut valami ne kíméljetek ám.

  #6227
  Lala
  Adminisztrátor

  És ismét egy nagy lépés történt az oldal életében. Átköltözött normális tárhelyre és kapott saját domain nevet: www. digiportal.hunnA költözés zökkenőmentes volt. Megmaradt minden adat, változatlanok a felhasználónevek és jelszavak.nnTörtént egy adatbázis konvertálás is, átálltunk a régi ISO fáljrendszerről UTF-8-ra. Emiatt előfordulhatnak még olyan problémák, hogy nem jól jelennek meg az ékezetes karakterek. Próbáltam mindenhol letesztelni az oldalt, de ha ilyennel találkozol írd ide meg nekem és kijavítom.nnAz új tárhely sokkal több lehetőséget biztosít, mint a régi, sokkal szabadabban lehet alakítani az oldalt. Rövidesen kerülnek fel új dolgok is.nnHasználjátok egészséggel !

  #6228
  Lala
  Adminisztrátor

  Jobb is, hogy ott hagytuk az extra.hu-t, már megint leállt a mysql szerver.nnA fotóalbum nem a legtökéletesebb, eddig is voltak vele gondok, meg most is előjött néhány. Lehet, hogy le lesz cserélve…

  #6229
  Anonymous

  Hali! Az biszti,hogy gyorsabb!Köszike

  #6230
  apa
  Felhasználó

  Nagyon jó kis oldal Gratula csak igy tovább 😀

  #6231
  Lala
  Adminisztrátor

  Tettem fel egy pár hirdetést. A kattintásokért fizet a google, így talán kevesebbe kerül az oldal fenntartása(ez már fizetős szerver és domain).nnAkkor kattintgass ha érdekel amit hirdetnek. Ezzel is tamogatod az oldalt kicsit.nnHa azt mondjátok, hogy nagyon zavaró ott fent, akkor leveszem, nem életbevágó, sokat ugysem fizetnek érte.

  #6232
  Lala
  Adminisztrátor

  Igény jelentkezett hirdetési lehetőségre az oldalon. Nagyon nem akarom telepakolni mindenféle reklámmal, ezért átalakítom a fejlécet. Ott azon az 1 helyen lehetőség lesz reklámra. Ha több hirdetés is lesz, akkor váltakozva fognak megjelenni.nnA hirdetés részleteiről nemsokára olvshatsz bővebben(ha már elkészült).nnA lényeg az, hogy INGYENES lesz mindenki számára.nnNekem személyszerint jobban tetszik az új fejléc, de majd meglátjátok…

  #6233
  Lala
  Adminisztrátor

  Na kész is lett.nn1024x768-ra optimalizáltam, ezért lehet, hogy nagyobb/kisebb felbontás esetén eltolódást tapasztalsz.nnHa nagyon zavaró, vagy rácsúszik a fejlécre, szólj.

  #6234
  Lala
  Adminisztrátor

  Lecserélem a teljes képgaléria motort, ezért némi szünet lesz az elérésében.

  #6235
  Lala
  Adminisztrátor

  Galéria újra telepítve, ismét működik, tölthettek fel képeket újra.

  #6236
  Lala
  Adminisztrátor

  Úgynézki, hogy kaptok egy teljesen új fórumot. Sajnos ennek a mostaninak nagyon korlátozottak a lehetőségei. Sokszor nem a megfelelő topicba kerülnek a hozzászólások, így mások nem találnak rá és újra felteszik ugyanazt a kérdést, pedig már van rá válasz.nnEgyszerűbbnek látom feltenni egy komplett fórum motort, ami úgynézki, hogy a phpbb 3 lesz. Még átkell néznem pontosan, mert a mostani fórumból mindenképp átakarom vinni a hozzászólásokat, és integrálni kell az oldalhoz, hogy ha belépsz az oldalon a fórumba is beléptessen. Meg a regisztrációt is közös adatbázisból kell kezelni.nnHa meglesz mindenre a megoldás, csak akkor cserélem le a fórumot.nnAnnyi hátránya lehet, hogy lesz az átállásnak, hogy a főoldalról elfognak tűnni a legújabb fórum üzenetek, de erre is próbálok megoldást keresni.nnMellesleg nem is reméltem, hogy a fórum is ennyire népszerű lesz majd, már elég sokan irogattok, bár többen vannak az olvasgatók. Az oldal látogatottsága is napról-napra növekszik. Ezért már tényleg nem lehet egy összegányolt oldalt csinálni 🙂

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 421
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.