2020 augusztus 10.

Azonnali kérdések és válaszok

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 1,391
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1104
  Lala
  Adminisztrátor

  Ide jöhet bármi, ami sürgős választ kíván, de nem akarsz miatta új témát lértehozni.

  #8530
  cxy
  Felhasználó

  megragadom az alkalmat s válaszolok szerintem joot baszélgettünk ! mignem valaki meg nem zavarta Biztos Te is a DIGI EMBERE VAGY !

  #8531
  Lala
  Adminisztrátor

  Ja én az vagyok, van digi-s kulcstartóm is 🙂

  #8532
  Rinaldini
  Felhasználó

  Szia, azt szeretném megkérdezni hogy melyik beltéri egységet ajánlod és kell e külön kérni, fizetni hogy azt tipust kapjuk.

  #8533
  Lala
  Adminisztrátor

  Humax III-at próbálj kérni a szerelőtől. Elvileg azt kapod, ami épp van, de ha tudsz beszélj a szerelővel és próbálj Humax-ot kérni.

  #8534
  Rinaldini
  Felhasználó

  És a Hyundai HSS -5160NA jobb vagy rosszabb a humax III-nál?

  #8535
  klaczko
  Felhasználó

  Az 5160-ról nem hiszem,hogy sokat tudnék mondani, legalábbis én.Kevés került ki belőle. A Digi pályafutása alatt egyszer osztott ilyet. Aztán most nemrégiben újra előkerült.nnAzt hiszem volt annak idején valami szoft.frissítési probléma vele.Bár szerintem ezt már kijavították és ezért került újra elő.Kinézetre sokkal tetszetősebb a többi Hyundainál.A menüje is szebb.nnMindenesetre a Humax bizonyított a legtöbbet, szerintem.

  #8536
  vaszil vasziljevics

  Tulajdonképpen a Hyundai-al nincs probléma de a Humaxok stabilabbak,jobb a képminőség is és némileg többet tudnak.nnVolt alkalmam több Hyundai-t és Humaxot próbálni és igy mondhatom,hogy a Humax a nyerő.

  #8537
  Joker
  Felhasználó

  Üdv Mindenkinek. Új vagyok, ezért nézzétek el nekem, ha hülyeséget kérdezek. Az utóbbi időben határozott minőségromlást tapasztaltam több adónál is ( pl.: tv2, rtl klub, stb.). Biztos vagyok benne, hogy nem az antenna állítódott el, ill. nem a beltéri akar meghalni. Olvasgattam a fórumot, és azt szűrtem le, hogy bizonyos transzponderek cseréje, ill, váltása okozza ezt a problémát. Ez igaz? És ha igen, meddig kell még elviselnem a rossz minőségű adásokat? Vagy esetleg új adók jönnek, és amiatt romlott a kép, mint anno a télen? Előre is köszi a válasz(okat).

  #8538
  vaszil vasziljevics

  Ha a jel és a minőségi szintek nem változtak akkor nem az antennával volt(van) a gond.Valóban keményen dolgoznak a fiuk annak érdekében,hogy minden digis csatorna ugyanazon polárra kerüljün és ezáltal a felfüzött és a dual beltériken is minden csatornát lehessen egyidejüleg nézni.nnA minőség romlást okozhatja még az időjárás is mert pl a vizzel teli esőfelhők igencsak gátolják a jel szabad áramlását a vevőfejbe.

  #8539
  Joker
  Felhasználó

  Köszi a gyors választ, remélem minél hamarabb megoldódnak a problémák.

  #8540
  klaczko
  Felhasználó

  A TV2 esetében szerintem a tömörítéssel lesz a probléma.Gyalázatos tud lenni!

  #8541
  Joker
  Felhasználó

  Ráadásul már napok óta….Nem is értem, hogy a Digi miként képzeli ezt. Komolyabb problémám soha nem volt még a szolgáltatással, de az utóbbi napok látványos minőségromlása miatt kezdek feszült lenni. Csak remélni tudom, hogy a ” fiúk ” gyorsan dolgoznak odaát.

  #8542
  Bogyi007
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Én is új vagyok. Hyundai HSS -5160NA beltérink van egy fejjel egy tv-hez. és ugye az Intelsat 1002 műholdra van állítva. Érdemes egyáltalán a Thor műholdra is rápásztáznom vagy onnan kevés csati jönne.

  1.03-as a szoftvere (megcsináltam a frissítését a beltérinek)

  #8543
  vaszil vasziljevics

  Üdv itt is!nnNem kell ráálnod a Thor müholdra mert már abban a pozicióban vagy.A két mühold 0,2 fok eltéréssel szinte ugyanazon a pozición tartózkodik:Thor3/5:Ny 0,8 fok Intelsat 1002 Ny 1 fok.Most van egy digis Tp a Thor 5 holdon ami miatt érdemes lekerestetni a csatornákat http://www.lyngsat.com/hd/thor5.html

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 1,391
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.