2020 július 11.

Potter

Hozzászólások

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 564
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: Kérdések… #84884
  Potter
  Felhasználó

  Hellosztok
  Digi műholdas van a családnak 2 TV-re.
  Most fogunk venni egy LED TV-t, amihez elvileg lesz egy HD beltéri is, de ha jól tudom abból nincs dualos. A másik tv egy hagyományos, ez hogy lesz megoldva, 2 beltérink lesz?
  A másik kérdésem az hogy milyen a Digi minősége LED tv-n nézve?
  Köszönöm a válaszokat.

  Potter
  Felhasználó

  Gratulálok az új kinézethez. 🙂 Nagyon jó lett. 🙂

  Itt a hozzászólásnál elég nehezen kivehető a szerkesztési opciók, ami most sötétkék csík és fekete betűk, inkább legyen fehér a betűk színe és akkor lehet jól látni, meg jó lenne egy színesebb keret a hozzászóláshoz. Először azt se tudtam, hogy hova kell írni. Eddig csak ezt az észrevételt találtam. 🙂

  Hozzászólás: DUAL (HYUNDAI HSS-7160NA) #5581
  Potter
  Felhasználó

  HellosztoknnLenne egy érdekes kérdésem. Miért van az, hogy ha a másik szobában kapcsolgatnak a csatornák közt, akkor ahol a beltéri van akadozik az adott nézett csatorna?nnLegalább lehet érteni azt, hogy mit is kérdezzek? :DnnKöszönöm a választ.

  Hozzászólás: Karácsony #13188
  Potter
  Felhasználó

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden tagnak és látogatónak.

  Hozzászólás: Új csatornák #3434
  Potter
  Felhasználó

  Sajnos lesz SuperTv2… Ahogy lehet olvasni a hírben is.nnDe prémium csatornaként hirdeti, akkor nem lesz rajta reklám? 😀

  Potter
  Felhasználó

  Én megkérdeztem Discovery Channel-t a Facebook-on és ezt a választ kaptam.nnVagyis vagy nem tudnak semmit (kétlem) vagy inkább nem akarnak válaszolni és kerülik a választ (ez valószínűbb).

  Hozzászólás: Új csatornák #3433
  Potter
  Felhasználó

  Itt van a SuperTV2-nek a műsorstruktúrája.nnBárki bármit is mond szerintem nevetséges.nnNekem nem fog hiányozni, ha nem kerül be a DigTV-hez. Ahogy az RTL 2 se hiányzik, mert számomra egyiken sincs normális műsor.

  Hozzászólás: DUAL (HYUNDAI HSS-7160NA) #5572
  Potter
  Felhasználó

  nnSziasztoknnEz a problemam:Szlovakiaban elek,ket belterink van minaketto dual az egyiken a szlovak digi van a masikon a magyar(digisport hu vegett).Ket teven van mindketto, de a magyar belteri furcsan viselkedik.Delutanig minden rendben van minden foghato viszonylag eleg jol, de olyan 4 ora fele a csatornak elkezdenek akadozni(nem mind),foleg a sportcsatornak ,de pl. az m1 m2 stb is.A menuben figyelem a jelszinteket ,minoseget es a minoseg nagyon valtozik olyan 2-3 masodpercenkent leugrik 0-10%okra vagyis szaggat nezhetetlen,az erdekesseg hogy viszont a szlovak belterin(amiben van magyar csatorna csomag)ezek a csatornak jol nezhetok(nemszaggatnak vegkepp).Mindket dual belteri egy antennan van.(van negyes fej vagy hogyhivjak)Mi lehet a problema?nnElore is koszi.nn

  nnNekem is hasonló a gond (4 órakor elmegy az adás).nnItt a kérdésem és alatta a válasz.

  Hozzászólás: DUAL (HYUNDAI HSS-7160NA) #5571
  Potter
  Felhasználó

  nnÜdv. Következő problémával fordulnék hozzátok.nnHYUNDAI HSS-7160NA beltérim van, két tévé, egeres megoldás. Szóval csak Horizontális sávon lévő csatornák jöttek eddig be. Na most ugye én előfizetek az 57 csatornás csomagra. Ebből jó ha bejön kb 44-45, a többi ugye Vertikális sávon helyezkedik el. Felhivtam őket, azt mondták fejcsere (3000ft). Szereztem egy QUAD fejet. (Hirschmann CS 404 QS) azt hiszem. Szóval kicseréltem, de igy se jött be semmiféle Vertikális csatorna. Egészen tegnapig, ugyanis gondolt egyet a szépség, és megtalálta ezeket a csatornákat. (duna world, tv6, nota tv, pro4…stb) Bejöttek kb 20 percig, az egeres tévére nem jöttek be, semmilyen formában. Na most kérdem én, hogy akkor mivan? Úgy működne, ha egy másik koax kábelt rászerelek, és megfelelő bekötéssel, ahogy itt az oldalon van bekötöm? Mert most az antennából, egy kábel jön be a beltéribe. Lehet nehéz kimenni belőle, szóval elnézést. Csak már idegesit, hogy 57 csatornára fizetek, és akkor ebből tudok nézni 45 öt…Köszönöm a válaszokat előre is. Üdv: goosenn

  nnIgen, jól gondolod. Kell még egy kábel a fejtől a beltérig. Utána meg keresd le csatornákat megint (Gyári beállítások).

  Hozzászólás: Új DigiTV software (update) #6171
  Potter
  Felhasználó

  Én is így jártam, meg sok más előfizető is.

  Hozzászólás: Azonnali kérdések és válaszok #9883
  Potter
  Felhasználó

  Köszönöm a választ.nnVagyis október 15-től már jó lesz? Ez de jó lenne. 🙂

  Hozzászólás: Azonnali kérdések és válaszok #9881
  Potter
  Felhasználó

  HellosztoknnMostanában figyeltem meg, hogy a Digi-nél pár napja délután 2 óra körül nincs adás kb 15 percig (Rossz vagy nincs jel), de kint az időjárással nincs gond. Előtte van és utána is.nnAlapból a minőség a legerősebb tp-n 90% fölött a leggyengébben 40% alatt (sokszor el is megy, amikor még a többi jó) a többin 50-60%-on van.nnValamikor kicsi bele-bele akadozik minőségtől függetlenül.nnA szerelő volt már többször ezért azért (beltéri csere, antenna áthelyezés) meg új szoftver is van. Így sok a tényező, hogy miért lehetnek ezek a hibák.

  Hozzászólás: Új DigiTV software (update) #6162
  Potter
  Felhasználó

  HellosztoknnÉn azok az előfizetők csoportjába tartozok, akinek magától frissült a beltéri. És hát nem vagyok megelégedve vele. Ez szerintem nem meglepő.nnHibái:nn1. Szokásos, mindenki már tudja. Csak magyar Digihez tartozó csatornák és semmi más, nincs FTA csatornák. (Mázli, hogy legalább a román zenecsatornákat berakták, de Mooz Dance-et sajnos nem.)nn2. Nem lehet sorba állítani a csatornákat. Ezt még el is fogadtam nagy nehezen, mert majd úgyis megtanulom egy idő után, hogy mi hányason van.nn3. Az időzítő elrontása, de nagyon. Sok hibája van.nnEddig úgy volt, hogy ha beállítod, hogy bekapcsoljon vagy átmenjen egy csatornán egy bizonyos időben, akkor max hangerővel megy át és a kikapcsoló gombbal lehet kikapcsolni, hogy ne kapcsoljon ki, ha az időzítő lejár.nnDe az új szoftverben nem így van, teljesen másként működik.nnNincs max hangerő és piros gombbal nem kell kikapcsolni, el lehet kapcsolni bárhova, de az időzítő lejár akkor kikapcsol a beltéri és ez elég idegesítő. Nem tudom ki használja, de nekem fontos az időzítő.nn4. Meg valamikor időzítő hatására bekapcsol a beltéri és a ledje piros marad,de valamikor nem is világít. Ez nem zavar, csak érdekes.nnJó kis regényt írtam. Összességében engem az időzítő elrontása zavar a legjobban.

  Hozzászólás: DUAL (HYUNDAI HSS-7160NA) #5566
  Potter
  Felhasználó

  Még is a fa volt a bűnös. Nem a közelben volt, de úgy néz ki mégis akadályozta. 3 héttel ezelőtt még nem. :DnnA szerelő jött és átrakta máshova a parabolát.

  Hozzászólás: DUAL (HYUNDAI HSS-7160NA) #5565
  Potter
  Felhasználó

  nnValamilyen fa, mondjuk egy nyár, vagy fenyő, nem hajladozik ott a szélben?nnHa az RF csatorna egymás mellé van beállítva lehet némi áthúzás a jelnél, bár nem kéne neki lennie…nnDe ha pontosabban megfogalmaznád a kérdést akkor talán pontosabb választ adhatnánk.nn

  nnNincs fa a parabola közelében.nnMég korábban volt a szerelő egy másik probléma miatt kint és akkor végül adott egy új beltérit és utána nem sokkal kezdődtek ezek az alacsony szint problémák.nnAz RF mindkét szobában 36-on volt, de most a másik szobában átraktam 45-re, talán ez már elég távolság a két szám közt.nnA másik régi beltérin távol volt egymástól a két szám, csak nem tudom milyen távolságban, így azért kérdeztem ezt, hogy befolyásol-e valamit ez az RF csatorna beállítása.nnMost felhős az ég és a minőség szintje nem hogy rosszabb lenne még jobb is mint tegnap, most kb 60%-on van.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 564