2020 május 28.

Leki

Hozzászólások

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 35
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: Új DigiTV software (update) #6084
  Leki
  Felhasználó

  Sem a BBC World-öt sem a Sky News-t nem lehet lekeresni, hiába írom be a frekvenciáját. Mire volt jó ez a frissités??? Ha tudtam volna.

  Hozzászólás: Új DigiTV software (update) #6083
  Leki
  Felhasználó

  Viszont előjött egy olyan probléma, hogy a lekeresett csatornákat nem lehet sorba rakni vagyis lehet, de a mozgatásnál a csatornaszám is megy a csatornával. Frissítés előtt olyan volt, hogy pl. a Tv2 a 4-es csatornahelyre került, de én a 2-re tettem akkor a szám előtte kettesre változott. Most ha a második számra teszem akkor is a 4 szám lesz előtte. Így a megszokott csatornasorrend teljesen meg van keveredve. Ez miért van így??? Beltéri egyébként Hyundai HSS-1165NA.

  Hozzászólás: Új DigiTV software (update) #6082
  Leki
  Felhasználó

  nnÜdv mindenkinek!nnRégi digitv előfizető vagyok, és most először Hyundai beltérin szoftvert frissítettem. Le is ment minden rendben, de amikor vissza kellett volna állnia, nem reagált semmire. Kiírta hogy első telepítés, de nem lehetett tovább lépni. Gondoltam kihúz-bedug, reset. Na azóta a ledek sem világítanak. Ilyenkor mi az eljrás, hívni kell valakit, vagy én vigyem a beltérit valahova?nn

  nnIlyenkor lefelé nyíl, hogy az Ok felírat legyen kijelölve és Ok gomb és már tovább is tudsz lépni. Én is beleestem ebbe a dologba, de az ügyfélszolgálat gyorsan segített.

  Hozzászólás: érdekes !!!!! #15995
  Leki
  Felhasználó

  Ha hiszed, ha nem van egy ilyen is 🙂 :

  http://dtvnews.hu/content/mi-lesz-hello-hd-vel

  Hozzászólás: Új csatornák #3078
  Leki
  Felhasználó

  Nem tartozik a témához, de azt hiszem hasznos infó. Megváltozott a Digi Tv weboldala elég pofásra sikerült. Ideje volt már ennyi idő után.

  Hozzászólás: Karácsony #13136
  Leki
  Felhasználó

  Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.

  Hozzászólás: Új DigiTV TP-k #7580
  Leki
  Felhasználó

  A Muzsika Tv bekerül a hivatalos Digi kínálatba?

  Hozzászólás: MinDig TV #14496
  Leki
  Felhasználó

  Mpeg 2-es nem is jó hozzá. Mpeg 4-es kell!

  Hozzászólás: Parabola lakáson belül #16086
  Leki
  Felhasználó

  Én régen olvastam valamit erről, ha jól tudom van egy speciális üveg ami erre a célra való.

  Hozzászólás: Új DigiTV TP-k #7573
  Leki
  Felhasználó

  Én a kezdetektől fogva előfizetője vagyok a Diginek és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ennyi pénzért ilyen kínálatot NEM kapsz. A legjobb példa a Dicsovery csatornák (World, Science, ID, T&L) persze ez más szolgáltatónál is megtalálható, de külön fizetsz is értűk. Én azt nem értem miért kell fikázni a Digit, ha nem lenne akkor a UPC Direct (anno előfizetője voltam) már 10000ft-os családi csomaggal futna, ha nem többel.nnAkinek nem tetszik az VÁLTSON!nnBocs, de ezt ki kellet írnom magamból.

  Hozzászólás: Kérdések… #12470
  Leki
  Felhasználó

  Szerintem a tunere szarakodik áthelyeztem egy másik helyiségbe és se hang se kép. A jel 10%-88% is ugrált. Majd gondolt egyet és most “megjavult” és csak néha akadozik ami a hangban nem észrevetető és a képben sem annyira zavaró. Úgy látom ebből is szerviz lesz. Ez az átka ezeknek a használt beltériknek. Érdekes, hogy az én első generációs Hyundai beltérim amit a Digi indulásakor kaptam a mai napig hibátlanul működik.

  Hozzászólás: Kérdések… #12468
  Leki
  Felhasználó

  Szerintem a beltéri a ludas.nnMegcseréltem a fejnél a kábelt annál ugyanúgy akad a másiknál nem.nnÁtvittem a másik szobába a beltérit kábel ellenőrzés céljából akadás megvolt.nnGyári beállítás után is akadás.nnAkkor hívhatom az ügyfélszolgálatot újból? Most kaptam mivel a másik táphibás lett.

  Hozzászólás: Kérdések… #12466
  Leki
  Felhasználó

  Nálam stabil 98% a másik beltérinél min 78-98%, de inkább 98% 78%-ig csak nagyon ritkán ugrik le.

  Hozzászólás: Kérdések… #12464
  Leki
  Felhasználó

  Mitől van az, hogy a társbeltérin (Hyundai 3169) ami Twin fejről üzemel meg-meg akad a kép?

  Hozzászólás: Kérdések… #12448
  Leki
  Felhasználó

  nn

  nnHa le van szedve a két beltérit összekötő kábel.nn

  nnÉs akkor a másik tv-t nem lehet nézni, adjam el?nnVagy állandóan dugdossam a kábeleket, egyébként mivel lehet levenni beltériről cibáljam ki,mert probáltam szépen lassan húzni, de meg sem mozdult, vagy csavarni kell ?nnÉs ha nem tudom vissza tenni akkor lőttek a másik tv nézésének. Nekem csak műholdas van, mert 3 éve csináltattunk új tetőt, ami aztán kellőképpen leárnyékolta a régi antennát, így kénytelenek voltunk a másik tv-hez is műholdast tenni, egyébként 2 kártyásra cserélték akkor a beltérit.nnVárom az ötleteket, mivel nincs férfi a háznál – elsősorban olyakat, melyet egy nő is megtud csinálni, minden fajta műszaki zsenialitás nélkül.nnKöszi előre is.nnJadenn

  nnVegyél pl. egy ilyen fejet http://www.vatera.hu/twin_lnb_ket_belterihez_152862632.html és akkor nem lesz semmi problémád egyetlen csatornánál sem.nnItt található, hogy hogyan kell alkalmazni ezt a fajta fejet. https://www.digiportal.hu/page.php?19

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 35