2019 március 21.
Főoldal / Egyéb / Folytatódik a DigiTV csatornák átkapcsolása

Folytatódik a DigiTV csatornák átkapcsolása

Mai nappal a Cool TV és a Film+ adókról került le a nagravision 2 kódolás, így ezek már nem foghatók az illegális, emulátoros beltérikkel.

Szinte napról-napra, óráról órára csökken az illegális módon fogható DigiTV csatornák száma. Hamarosan lehet számítani a teljes átállásra, bár külföldi csatornákról még egyelőre nem került le a régi kódolás, nem tudni, hogy a szomszédos országokban hogy állnak a kártyák kicserélésével. A teljes DigiTV csomagról, csak akkor vehetik le a nagra2 kódolást, ha már mind a hat ország, összes előfizetőjénél végrehajtották a kártyacserét. A szolgáltató egyelőre nem hozza nyilvánosságra a teljes átállás tervezett dátumát.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

4 hozzászólás

  1. Nem kötözködni akarok, de ahhoz képest, hogy ez (és több más oldal) nyíltan nem foglalkozik és nem ad tanácsot az illegális vétel megszűnésével kapcsolatban, mindenütt szinte vezető hír az illegális vétel megszűnése.rnSzerintem elég lenne 1 sor a fórum rész alatt/felett egy linkkel, ami egy cikkre mutatna, mely elmondja a változás okát, a megoldást erre(!) és folyamatosan frissíti a csatornalistát N2-ről N3-ra átállást vonatkozóan.rnEngem mint Digi előfizetőt (vagy más T vagy UPC előfizetőt) annyira nem érdekel/nem érint, hogy melyik csatorna “tűnt el” és mikor az illegális vevővel rendelkezők kárára.

  2. A Világbajnokság kezdőmérközésének az első labdaérintése pillanatában, már több, mint 75%-a a csatiknak csak N3-ban lesz elérhető!

  3. Freestar: A digiportál nem nyújt segítséget az illegális vétel megvalósításában. Viszont nagyon sokan keresik fel az oldalt ez miatt, így elkerülendő a sok felesleges fórum kérdést és chatbox üzenetet inkább kirakom hírekben, hogy miért nem működik az a csatorna. Eddig bevált ez a módszer.rnViszont megfontolom a javaslatod, lehet, hogy csinálok egy összesítő híreket, ahol mindent megtalálni.

  4. a nagra 3 at nem lehet feltörni ,mert olyan mint a power wu totális ellenörzés alatt van

Vélemény, hozzászólás?