banner

Flip – Felmondják az előfizetői szerződések egy részét!

A 2 hónappal ezelőtt, nagy csinnadrattával, és egy kis NMHH tiltással indult Flip most olyat lépett, ami egyáltalán nem szokványos a vezetékes szolgáltatók körében, jelentősen szűkítik a szolgáltatási, lefedettségi területüket.

banner

 

A napokban módosult az általunk is kipróbált Flip szolgáltatás ÁSZF-je, látszólag semmi különös nem történt, csak egy sor tűnt el belőle, kitörölték, hogy DSL hálózaton is elérhető a szolgáltatás. A Flip szolgáltatás megmarad, de csak a Telekom optikai és koax hálózatán lesz a jövőben elérhető (ott sem mindenhol), a legnagyobb lefedettséggel rendelkező DSL területet kivették belőle.

A jelenlegi DSL területen lévő Flip előfizetők részére két lehetőséget kínálnak, vagy átmennek Telekom előfizetőnek változatlan szolgáltatásokkal, változatlan 4000- Ft-os havidíjjal,  de 2 év hűség vállalással, vagy felmondják a szerződést és megszüntetik a szolgáltatást.

Meglepő döntés a Telekomtól, a Flip eddig is csak olyan területeken volt elérhető, ahol a Telekom erős konkurenciával rendelkezik, de ezzel a lépéssel jelentősen leszűkítették az elérhető háztartások számát. Az okokról nem sikerült kideríteni bővebbet, talán megelőző lépés egy újabb NMHH vizsgálat ellen, mert az ígért 120 MB/s internet sebesség a DSL hálózaton nem biztosítható, de az is lehet, hogy így akar a Telekom újabb előfizetőket szerezni ( a 2 év hűség letelte után nyilván nem ennyi lesz a havidíj), vagy még az is elképzelhető, hogy túl nagy lett a belső konkurencia és elkezdtek csökkenni a Telekomos előfizetések.

Ezt olvastad már?

Telekom Bónusz csatorna – 2021. július

Hasonlóan az előző hónaphoz júliusban is a fiatalabb korosztálynak kedvez a Telekom Bónusz csatornája, ezúttal …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .