banner
DIGIMobil - a legújabb mobilszolgáltató

Fizetős lesz a DigiMobil – Rövidesen véget ér a szolgáltató tesztidőszaka

A magyarországi távközlési piac meghatározó szolgáltatója, a DIGI Kft. úgy döntött, hogy az idei év végéig meghosszabbított tesztidőszak után mobil tarifacsomagjait 2021. január 1-től havidíjas szolgáltatásként, rendkívül kedvező feltételekkel kínálja a továbbiakban a DIGI és az Invitel ügyfelei részére.

banner

A DIGI célja, hogy a telekommunikációs szolgáltatások legfejlettebb technológiáit versenyképes árakon, minél szélesebb körben biztosítsa ügyfelei számára. Az elmúlt időszak kihívásai még erősebben rávilágítottak a modern kommunikációs eszközök fontosságára, azok ügyféloldali elérhetőségére és megfizethetőségére.

A DIGI továbbra is folyamatosan fejleszti mobilhálózatát előfizetői hűsége előtt adózva és érdekeiket szem előtt tartva. Ezért 2021. január 1-től két lakossági mobil tarifacsomag kerül bevezetésre: a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül. A DIGI által ajánlott 4G adatátvitelre képes készülékekkel a felhasználók zavartalanul élvezhetik a VoLTE nyújtotta előnyöket és a kristálytiszta hangzást.  Továbbá, az arra alkalmas készülékekkel az alacsony lefedettségű területeken az előfizetők bármilyen WIFI hálózaton keresztül igénybe vehetik a VoWIFI minőségi szolgáltatását is.

A következő év januárjától kezdődően a DIGIMobil havidíjas előfizetések az alábbi fő kondíciókkal érhetők majd el:

DIGIMobil PLUSZ MAX JUNIOR OPCIÓ
Belföldi mobilinternet adatkeret 15 GB 30 GB 10 GB
Lebeszélhető percek (belföldi és EU irányokba) 200 perc 0 perc 0 perc
Belföldi és EU irányokba indított percdíj (bruttó) 4 Ft/perc 4 Ft/perc 4 Ft/perc
Havi előfizetési díj (bruttó) 1000 Ft/hó 1000 Ft/hó 500 Ft/hó

A DIGIMobil PLUSZ díjcsomag havi 1000 forinttól lesz rendelhető, amely 15 gigabájtnyi belföldi mobilinternetet, 200 perc belföldi és EU lebeszélhetőséget foglal magában. A rendelkezésre álló percek felhasználása után a belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás díja bruttó 4 Ft/perc.

A magasabb adatmennyiséggel rendelkező DIGIMobil MAX díjcsomagra előfizető ügyfeleknek az 1000 Ft-os havidíjhoz 30 gigabájtnyi belföldi mobilinternet adatforgalom tartozik, és bruttó 4 Ft-os percdíj belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A DIGIMobil PLUSZ és DIGIMobil MAX csomagok mellé igényelhető JUNIOR opció 500 Ft-os havidíjért. A JUNIOR opció plusz SIM kártyát és külön telefonszámot tartalmaz 10 GB belföldi adatforgalommal, illetve bruttó 4 Ft-os percdíjjal belföldi vagy EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A díjcsomagok roaming opciót nem tartalmaznak, annak feltételeiről az év végén ad bővebb tájékoztatást a vállalat.

A fenti ajánlatok vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhetők el. A DIGI mobilhálózatának lefedettségi területét folyamatosan bővíti.  A lefedett területek listája, valamint az ajánlat további részletei bővebben a digi.hu/mobil oldalon találhatók.

Beruházásain keresztül a vállalat komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az ügyfelek számára a lehető legrövidebb idő alatt képes legyen még jobb lefedettséget biztosítani. A hatósági és az együttműködési folyamatok nehézségei ellenére a DIGI továbbra is teljes mértékben elkötelezett a jövőbeni növekedés, valamint a mobilhálózat fejlesztése mellett Magyarországon.

Ezt olvastad már?

Digi TV hírek, információk

Jelentős áremelés januártól a DIGI-nél

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (DIGI), valamint a társaságba olvadó Invitel Zrt. 2023. január …

13 hozzászólás

 1. Nagy István

  Ezek kifejezetten jó árak, de engem az is érdekelne, hogy DIGI vezetékes irányból a DIGImobil hívása marad ingyenes vagy az milyen percdíjjal lesz majd?

  • Nem lesz ingyenes, legalábbis nem írják sehol. A percdíjak a fenti táblázatban vannak, ezek érvényesek hálózaton belül is.

  • Nagy István

   Igen, de ez a DIGImobil percdíja. A DIGI vezetékes hálózaton belül ingyenes. A DIGImobilról hívott DIGI vezetékes az 4 Ft, ez egyértelmű. Engem viszont az érdekelne, hogy a DIGI vezetékesről indított hívás díja változik-e mert az eddig a DIGImobil irányba is ingyenes volt.

 2. Kiss L. Sándor

  Kb 1 hónapja van 50-es teszt kártyánk a DigiMobilhoz. Tapasztalatom, Szeged: rettenetesen kis térerő, a lakás/utca/város egyes pontjain 0. Szekszárdon és környékén alapból 0. A párommal akkor tudjuk egymást felhívni, ha egymás mellett állunk és éppen van jel. A városon kívül semmi. Az adatforgalom is ennek megfelelően használhatatlan. Jelenleg. Gondolom ezért merték „korlátlan” és „ingyenes”-sé tenni. Ha ez így marad, ilyen gyenge lesz a térerő ellátottság, nem sok jót lehet jósolni a DigiMobilnak. Ha viszont jan 1-től valóban lehet használni, megnő az ellátási területeken a jelszint, az 50-esek ingyen hívhatják egymást és az adatforgalmat kissé kibővítik vagy ésszerű sebességkorlát bevezetésével korlátlanná teszik a letölthtető adatmennyiséget, főhet a feje a 20-30-70-es csapatoknak.

  • A hálózaton belüli ingyenesség úgy néz ki, megszűnik, legalábbis ennek megmaradásáról egy szó nincs a közleményben. Elképzelhető, hogy lesz nemzeti roaming, mint ahogy a Vodánál is volt, amikor még nem volt kiépítve a saját hálózata. Bár kissé furcsa lenne, ha lepaktálna vele bármelyik másik szolgáltató, sőt, még a hálózatába is beengedné a Digis ügyfeleket. Cserébe viszont rendes lefedettség lenne.

 3. A hálózaton belüli hívás ingyenessége vajon megmarad?

 4. Tordai Szilárd

  Nagyon jó szolgáltatást nyújt a DigiMobil, eddig is ez volt a kedvencünk és valószínűleg ezután is ez lesz DE engem nagyon meglepett, hogy az új tarifacsomagok között nincs korlátlan mobilnetet nyujtó opció. Remélem, hogy januárig kiötlenek egy ilyet is. További kitartást kívánok a másik három szolgáltató + magyar kormány kartell ellen!

  • Mocsán Szilárd

   Szia ez csak kedzet ennél csak jobb lesz a digi nekem még vodafonsos és egy digi kártyám van de a Vodafone egy nagy rakás szar

  • Na erre azért ne vegyél mérget fiacskám!

 5. Mocsán Szilárd

  Nagyon jó szolgálatot találtam a digimobile kapcsán mert ők nem köntösben rakják hanem korect ár és információ mindenről

 6. Köszönjük Digi a kitartást ezzel a mocsok kormányunk al szemben akik a Vodafone , Telekom seggét nyalja és kartelban az egekben tartják az árakat .
  Vodafone 12000 Ft Red tarifa !!?? Mocskos szemét banda mindegyik .
  Hajrá Digi kitartást !!!!

  • Csatlakozom az előttem szólóhoz, én mint a HSP Computer Magyarország, aki már
   évek óta a digi internetszolgáltatásán keresztül nyújtok havidíjas szolgáltatásokat, és még a lakhelyemet is úgy választottam az elmúlt 10 évben, hogy DIGI Optika, vagy semmi!
   és a mobil szolgáltatásukkal kapcsolatosan is maximálisan elégedett vagyok! Kitartást kívánok én is ezekkel a kartellező férgekkel szemben, hányadék amit művelnek, és érthetetlen hogy miért ( és hogy miért engedi az ország hogy ezt tegyék )

   Kivívtátok a harcot, és lett DIGI HU – kulturált áron, méltán az internet árához! 100%ig mellettetek és veletek!!!!!

   HSP Computer Magyarország
   Heiner Ernő
   Ügyvezető

 7. Gyöngyösi József

  Tisztelt Szolgáltató!
  Kérdezni szeretném, nem kívánok, mobil internet szolgáltatást igénybe venni. Lehetőség van e arra, hogy internet díj fizetése nélkül, és szolgáltatás nélkül használjam mobil telefonomat? Nem kívánok okos telefont vásárolni, használni. /Alig használom a mobil telefont a Telenornál éveken keresztül az éves mobil telefon kiadásom nem érte el a 3000.-Ft-ot. Körülbelül évente 1400 Ft. volt.
  Budapest, 2020.09.24.
  Tisztelettel: Gyöngyösi József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .