banner

Felhasználási feltételek

Tartalom megosztása, felhasználása

A DigiPortál oldalon megjelenő saját hírek forrásmegjelöléssel, változatlan formában való továbbközléséhez az oldal tulajdonosa hozzájárul.
Az oldalon található készülék teszteket és leírásokat szerzői jogok védik! A tesztek és más tartalmi elemek részleteinek, egészének továbbközlése, vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével történhet!

Hozzászólások, fórum üzenetek

A weboldalon, vagy a fórumon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató nem. A fórum alá csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait. A fórumokon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így a DigiPortál semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

Módosítás, elérhetőség

A DigiPortál fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A DigiPortál nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a DigiPortál weboldal kifejezetten kizárja.

DigiPortál © 2007-2020
Főszerkesztő: Ozsváth Lajos
Kapcsolat: https://www.digiportal.hu/kapcsolat/