banner
Digi TV hírek, információk

Fél évig fél áron: gigaakcióba kezdett a DIGI

  • A DIGI 50 százalékos havidíj-kedvezményt biztosít a DIGINET 1000 FTTH (1000/300 Mbit/s maximális sávszélességet kínáló optikai vezetékes) internetelőfizetői részére fél évre, amennyiben tizenkét hónapos hűségidőt vállalnak és igénybe veszik az elektronikus számlázási szolgáltatás (e-Pack) előnyeit.
  • A kedvezménnyel a DIGI új és már meglévő előfizetői is élhetnek, amennyiben most fizetnek elő a DIGI vezetékes internetes szolgáltatására vagy megújítják lejárt internetelőfizetésük hűségidejét. A DIGINet 1000 FTTH kedvezményes csomagja* április 15-ig érhető el.
  • 2023-ban a DIGI rendelkezett a hálózati teszteléseket végző, független francia székhelyű cég, az nPerf összesítésében** a leggyorsabb, illetve a legjobb teljesítményű vezetékes hálózattal Magyarországon.
banner

Fél évig 50 százalékos havidíj-kedvezményt biztosít a DIGI a DIGINet 1000 FTTH (1000/300 Mbit/s maximális sávszélességet kínáló optikai vezetékes) díjcsomagra* a mindenkori aktuális díjból. Az új ügyfelek számára az igénybevétel feltétele a tizenkét hónapos hűségidő és az elektronikus számlázási szolgáltatás (e-Pack) vállalása. Az ajánlattal a DIGI már meglévő ügyfelei is élhetnek, amennyiben az internetelőfizetésük hűségideje lejárt, vagy a már meglévő telefonos és televíziós, illetve telefonos vagy televíziós szolgáltatásaik mellé a DIGINet 1000 FTTH csomagot választják, és 12 hónap hűségidőt és elektronikus számlázási szolgáltatást vállalnak. A DIGI új ügyfelei automatikusan WiFi 6*** képes eszközt is kapnak az akció során.

12 hónap hűséggel és e-pack kedvezménnyel, az új DIGINet 1000 FTTH előfizetés az első hat hónapban féláron vehető igénybe a mindenkori listaárhoz képest díjmentes WiFi 6 opcióval. A WiFi 6 segít az egyre „okosodó” otthonok növekvő számú eszközeinek hatékony és gyors kiszolgálásában, az intelligensen megoszló sávszélességgel pedig egyszerre több készüléken élvezhető a gyors WiFi.

A DIGINet 1000 FTTH kedvezményes csomagja 2024. április 15-ig érhető el.

Bővebb információ a DIGI honlapján, a 1272-es telefonszámon, az ugyfelszolgalat@digi.hu e-mail címen és az országszerte megtalálható DIGI Pontokon érhető el.

Ezt olvastad már?

Csúcsfutball a DIGI kínálatában – Indul a Match4 és érkezik az Arena4 TV

Augusztus 5-től megjelenik a DIGI Magyarország kínálatában a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .