banner

Február hónapban a romantikáé a főszerep a FilmBox csatornáin

Február 14-e a szerelmesek napja, a FilmBox kínálata azonban egész hónapban bővelkedik romantikus történetekben. Sorsdöntő találkozásokkal, drámai fordulatokkal és persze a párkeresés komikus pillanataival is segítünk a szerelemre hangolódni, nem csak Valentin-napon.

banner

London Boulevard
FilmBox Extra
február 1, péntek, 22:25
98 perc
dráma, romantikus, krimi
Colin Farrell, Keira Knightley, Ray Winstone

Mitchell épp most szabadul a fegyházból, ahol az utóbbi három évet töltötte. Nem vágyik másra, mint egy tisztességes munkára, ami mellett nem kell aggódnia, hogy visszakerül a rácsok mögé. Sikerül is állást szereznie magának egy gyönyörű és híres színésznő testőreként, ám a londoni alvilág egyik vezetőjének más tervei vannak vele.

Valakit szeretni
FilmBox Premium
február 9, szombat, 19:15
104 perc
romantikus vígjáték
Henry Jaglom, Orson Welles

Danny, a filmrendező különleges partit rendez otthonában, ahová azért hívja meg régi barátait és színészkollégáit, hogy a szerelemről és a párkapcsolatokról meséljenek. Maga Danny soha nem volt képes megtalálni a boldogságot, ezért egy tapasztalt öreg barátját (Orson Welles) kéri meg arra, hogy segítsen „rangsorolni” a többiek beszámolóit.

Csak veled
FilmBox Plus
február 16, szombat, 19:15
104 perc
romantikus vígjáték
Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt

Faith mindig is hitt benne, hogy a lelkitársak egyszer megtalálják egymást. Gyerekkorában egy kirakós játékban meg is tudja leendő társának a nevét, amelyet egy jósnő is megerősít. Sok évvel később Faith az esküvőjére készül, amikor váratlanul felbukkan az a bizonyos név. Nem törődve azzal, hogy esküvője küszöbén áll, elindul, hogy megtalálja igazi társát.

Deja Vu
FilmBox Basic
február 22, péntek, 00:15
112 perc
romantikus
Stephen Dillane, Victoria Foyt, Vanessa Redgrave, Glynis Barber, Michael Br,on, Vernon Dobtcheff

Dana, a fiatal üzletasszony munkaügyben utazik Jeruzsálembe, ahol egy kávézóban megismerkedik egy titokzatos, idős francia nővel, aki elmesél neki egy történetet egy elveszett szerelemről, melynek katalizátora az az értékes bross volt, amit visel. Mikor története végére ér, a nő sietősen távozik, és hátrahagyja ritka ékszerét és Danát, akinek tovább kellene utaznia Londonba, hogy ott találkozzon vőlegényével. Igen ám, de mikor váratlanul egy elbűvölő idegen toppan be az életébe, a nő azon kapja magát, hogy már nem is annyira vágyik Londonba, az előtte álló események pedig valamiért furcsán ismerősnek tűnnek.

A választás szabadsága
FilmBox Family
február 24, vasárnap, 07:05
84 perc
romantikus
Genie Francis, Katie Boland, Kate Trotter

Peyton MacGruder (Genie Francis) most ismerkedik az anyasággal, hiszen nemrég újra találkozott 18 évvel ezelőtt örökbe adott lányával. Újságíróként a munkájában sikereket ér el és boldog kapcsolatban él munkatársával, King Danville-lel (Ted McGinley), ám kétségek kezdik gyötörni, amikor King megkéri a kezét. Vajon megfogadja egyik olvasója tanácsát és sutba dobja az elővigyázatosságot?

Kétéjszakás kaland
FilmBox Premium
február 27, szerda, 22:35
82 perc
romantikus vígjáték
Miles Teller, Jessica Szohr, Analeigh Tipton

Egy egyéjszakás kaland után két idegen kénytelen a megszokottnál több időt eltölteni egymás társaságában, miután egy hóvihar megbénítja egész Manhattant. Csapdába esnek egy kis lakásban, és úgy tűnik, többet is megtudnak egymásról, mint az ilyenkor szokás.

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .