banner
Digi Mobil Logo

Ezek a DIGIMobil ügyfelek legfontosabb teendői június 1-től

A DIGIMobil előfizetőket nyártól minden eddiginél jobb hálózat szolgálja ki

  • A DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 ügyfelei is a csaknem országos lefedettségű Vodafone hálózatot használják 2023. június 1-től.
  • A SIM-kártyát nem kell kicserélni az átálláshoz, ám az adatroaming bekapcsolására, egyes készülékeken pedig még manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.
  • A DIGI 2023. december 31-ig garantált árat biztosít, a DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifával telefonálhatnak az ügyfelek.
banner

Jelentősen javul a DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 szolgáltatások hálózati lefedettsége június 1-től, köszönhetően a 4iG Csoport szolgáltatói együttműködésének, a DIGI mobilszolgáltatásainak technológiai hátterét a Vodafone Magyarország országos lefedettségű hálózata biztosítja. A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket.

Az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nincs szükség a SIM-kártya cseréjére. A DIGIMobil kártyákkal ellátott telefonok – típustól függően – a Vodafone 2G vagy 4G mobilhálózatára csatlakoznak fel június 1-től. Ugyan a legtöbb telefontípusnál az új hálózatra csatlakozás automatikus, egyes esetekben azonban manuális hálózatválasztásra lehet szükség. A mobilinternet használatához szükséges az adatroaming opció bekapcsolása is, mely – a készülékek figyelmeztetésével ellentétben – belföldi hálózatokon nem jár a csomagdíjon felüli költségekkel a felhasználóknak. A DIGI a www.digi.hu/halozatvalasztas oldalon tájékoztatja előfizetőit az átállás részleteiről, valamint segítséget nyújt a hálózat manuális beállításához. Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen, a DIGI Pontok országos hálózatában.

A meglévő DIGIMobil ügyfelek továbbra is változatlan díjjal használhatják előfizetéseiket a korábbinál nagyobb lefedettségű, az eddiginél is jobb minőségű hálózaton. A változás a forgalmi díjakat nem érinti, az előfizetői díjcsomagjaikban foglalt perceken túl a DIGI 2023 év végéig garantálja a rendkívül kedvező, 4 forint/perc árat a meglévő ügyfelek normál díjas beszélgetéseihez.

Ezt olvastad már?

Csúcsfutball a DIGI kínálatában – Indul a Match4 és érkezik az Arena4 TV

Augusztus 5-től megjelenik a DIGI Magyarország kínálatában a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .