2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / Év végéig szabadon vehető a Filmbox és a Filmbox Plus!
A tesztidőszak lezárultával, október 14.-én hivatalosan is elindult az SPI International két új filmcsatornája, a Filmbox és a Filmbox Plus.
Év végégig térítésmentesen fogható a két új csatorna. Új tagokkal bővül a FilmBox csatornák családja: mostantól hazánkban is elérhető a FilmBox és a FilmBox Plus. Az új csatornák az alap- és családi csomagokba kerülnek a szolgáltatóknál: napi 24 órában kínálnak szinkronizált mozi sikereket, izgalmas mini sorozatokat és vadonatúj televíziós megaprodukciókat. A FilmBox és a FilmBox Plus egymást át nem fedő tartalommal és teljesen különálló műsorstruktúrával jelentkezik.rnInnentől kezdve tehát minden Közép-Európában jelenlévő FilmBox csatorna fogható a magyar nézők számára is. A FilmBox és a FilmBox Plus a nagyközönséget célozza meg, azaz minden analóg és digitális televíziós felületen elérhető. A FilmBox prémium csomag (amely tartalmazza a FilmBox HD-t, a FilmBox Extrát és a FilmBox Family-t is) pay tv rendszerben, a digitális előfizetők részére utolérhető.

Év végéig szabadon vehető a Filmbox és a Filmbox Plus!

Ingyenes kóstoló – a FilmBox és FilmBox Plus csatornákkal az év végéig térítésmentesen ismerkedhet a nyugati 1 fokon üzemelő Thor műholdon keresztül, kódolatlanul.

A FilmBox csatornák világhírű rendezők, parádés szereposztással készült mozi- és magas költségvetésű televíziós filmjeit, sorozatait és mini sorozatait sugározzák. Díjnyertes alkotások, fantasztikus színészek és Hollywood Iegsikeresebb filmjei: ezek a FilmBox csatornák által kínált különleges előnyök. Nevetést, borzongást, latinos dallamokat és meghatódást ígérnek a Filmbox premierfilmjei: a Gézengúzok karácsonya Leslie Nielsennel, a Ház a ködben Jennifer Connelly-vel és Ben Kingsley-vel, betekintést nyerünk Pinero kalandos életébe és Sophia Loren megmutatja, hogy Ők sem voltak szentek. A bájos Kate és Leopold Meg Ryan főszereplésével, Roberto Benigni megindító Pinokkiója és a szépséges Monicca Belucci Maléna szerepében szintén a Filmbox műsorán.rnOktóberben Julianne Moore-esték: csütörtökönként az ő filmjei kapnak főszerepet a Filmbox Plus műsorán. További gyönyörű hölgyek tündökölnek a Filmbox Plus premierfilmjeinek főszerepeiben: Nicole Kidman (On-lány), Audrey Tautou (Gyönyörű mocsokságok) és Juliette Binoche (Csokoládé), és megnézhetjük a számos Oscar-díjat elnyert Traffic-et és Chicago-t is. – áll az SPI sajtóközleményében.

A csatornák elsőként a UPC Direct kínálatában jelennek meg, de a kódolatlan időszakban a Digi TV előfizetői is láthatják a Thor 6 11,747(H) GHz-ére hangolva.

Forrás: sat-tv-radio

TV műsor: rnFilmbox PlusrnFilmboxBasic

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Egy Hozzászólás

  1. Vajon elérhető lesz majd a T-Home-nál is ?

Vélemény, hozzászólás?