banner

Eleglide M2 Professzionális Elektromos Kerékpár Szuper Áron

Egy nagyon szuper akció kezdődött a mai napon a Geekbuying oldalán, ami az Eleglide M2 elektromos kerékpárra érvényes. Szuper kerékpár, minden földi jóval felszerelve, akár 125km-es hatótávval és kitűnő minőségű alkatrészekkel.

banner

Az Eleglide M2 egy belépőszintű elektromos kerékpár, azonban rendelkezik néhány olyan tulajdonsággal, amit ebben a kategóriában még nem szoktam odaadni. Ilyen például az applikáción keresztüli beállítások lehetősége, de említhetném a hidraulikus lengéscsillapítót, vagy a szintén hidraulikus féket is.

Az Eleglide M2 elektromos kerékpár egy relatíve nagyméretű akkumulátort kapott, aminek a kapacitása 15 Ah, ez a gyártó szerint akár 125km megtételére is elegendő energiát biztosít neki. Szénkefe nélküli motorral érkezik, amely 55Nm nyomatékot is képes leadni, pl az indulás pillanatában akár 570W teljesítménnyel, de átalagosan is 250W-ot tud. A kerékpár végsebessége elektromos rásegítéssel az EU-ban megengedett 25km/óra.

A 27,5″ átmérőjű és 2,4″ széles kerekekkel könnyedén és mindig stabilan képes leküzdeni az újtába kerülő akadályokat. Ezen felül a gumiabroncs gömbölyű kialakítású felülete drasztikusan csökkenti az új egyenletlenségei által okozott rázkódásokat, így még kényelmesebbé válik az utazás.

Az Eleglide M2 elektromos kerékpár egy 24 fokozatú Shimano váltót kapott. Elől 3 hátul 8 sebességfokozat található, amivel gyorsan és mindig a megfelelő fokozatba kapcsolhatunk a kényelmesebb tekerés érdekében.

Mint a bevezetőben említettem az Eleglide M2 hidraulikus első lengéscsillapítót kapott, így simábban és kényelmesebben kerékpározhatunk vele, függetlenül az út minőségétől. A lengéscsillapítás ki is kapcsolható, így jó minőségű úton gyorsabb utazást tesz lehetővé, de de a reteszelést kioldva azonnal vissza is állítható ha romlik az út minősége.

A kerékpáron található egy beépített LCD kijelző is, amiről minden fontos információ leolvasható akár menet közben is, többek között a sebesség, a megtett távolság és pl. az akkumulátor töltöttségi szintje is. Közvetlenül a képernyőről lehet választani az 5 pedálrásegítési szint közül, de aktiválható a 6km/h sebességű séta üzemmód is. Ezen túlmenően rendelkezésre áll egy telefonos applikációs is az M2 kerékpárhoz. Az intelligens alkalmazás segítségével számos funkciót és beállítás aktiválhatunk.

Az Eleglide M2 megrendelése bevezető akcióban

Az Eleglide M2 elektromos kerékpár a mai napon jelent meg, és azonnal kapott is egy kellemes 933,95 USD árat, ami a mai árfolyamon kb. 323.000.- Ft-os árat jelen. Ráadásként az első 50 megrendelő ajándékba kap mellé egy Xiaomi Mi Band 8 okoskarkötőt is. Szokás szerint lengyel EU raktárból rendelhető, ingyenes szállítással, így további fizetendő adókkal bizonyosan nem kell számolnunk. Megrendelni a GeekBuying online áruházból tudod a lenti gombra kattintva.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 933,95$ ~ 323.000.- Ft – EU Raktár

Megrendelés

 

Ezt olvastad már?

XIAOMI Mijia MAF01 Forrólevegős Sütő Bemutató

XIAOMI Mijia MAF01 Forrólevegős Sütő Bemutató

A Xiaomi Mijia MAF01 egy forrólevegős sütő, amelyben kevesebb olajjal, vagy akár olaj használata nélkül …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .