Dibea DW200 Pro vezeték nélküli porszívó bemutató és akciós kupon

Egy teljesen új vezeték nélküli porszívó került be a Gearbest webáruház kínálatába, a Dibea DW200 Pro típusjelű készülék. Akkumulátoros, nagy szívóerejű, többfunkciós és nagyon modern, ez a Dibea DW200 Pro. Most bevezető akciós ajánlat is van rá, a cikk végén megtalálod hozzá a linket és a kupont is.

A porszívó kialakításának köszönhetően nagyon kényelmesen használható akár a padlón való takarításra, akár kézben tartva magasabb helyek tisztán tartására is. A porszívó feje 270 fokban elforgatható, ezáltal befér a legeldugottabb helyekre is, ráadásul a fejben van beépített LED világítás is, így a sötét zugokban is látni fogjuk, hogy szükség van-e még takarításra. Szintén a fejben lévő forgókefének köszönhetően a szőnyegben mélyebben lévő szennyeződéseket is nagy hatékonysággal távolítja el.

A porszívóhoz többféle kiegészítőt is kapunk, ezek segítségével valódi multifunkciós háztartási eszközöket varázsolhatunk belőle. A széles kefe használható kárpitozott bútorok tisztítására, a résszívófej pedig befér olyan helyekre is, ahol nem is gondolnánk, hogy mennyi piszok lehet. Hordozhatóságának és a tartozék fejeknek köszönhetően használhatjuk az autó takarításához is, akár a parkolóban is kitakaríthatjuk vele az autónkat.

A Dibea DW200 Pro vezeték nélküli porszívó műszaki tulajdonságait tekintve sem marad el hasonló társaitól. A készülék 250W teljesítményű, de ehhez hatalmas 17000PA szívóerő párosul. A beépített akkumulátora 2000mAh kapacitású, ezzel normál sebességen 30 percig működtethető a porszívó, a nagyobb fokozaton pedig 15 percnyi használatot tesz lehetővé. Az akku teljes lemerülése esetén a töltési idő kb. 4-5 órát vesz igénybe. 
A portartály kapacitása 0,3l , valamint 4 szintű szűrésen megy keresztül a levegő, amíg visszakerül a légtérbe, immár pormentesen. 

Nagyon elegáns és modern porszívó a Dibea DW200 Pro, nagy teljesítményének köszönhetően képes hatékonyan tisztán tartani a lakásunkat, vagy akár az autónkat is.

 

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .