2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / Delhusa Gjonnal, tánccal és Friderikusszal indul az RTL2

Delhusa Gjonnal, tánccal és Friderikusszal indul az RTL2

Ősszel biztosan indul az RTL-csoport RTL2 nevű csatornája, erről egy kábeltévés konferencián esett szó újfent, immár kicsit részletesebben.

Mint az [origo] is megírta korábban, új csatornát indít Magyarországon az RTL-csoport. Az Index információi szerint október 1-jén rajtol az új tévé.

Kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója megerősítette, hogy valóban őszi rajtot terveznek, méghozzá sok saját gyártású műsorral. Az új tévén fut majd Delhusa Gjon párkereső műsora, a Legyen ön is milliomos, Friderikusz Sándorral (Kolosi szerint ezt eleve az RTL 2-re tervezték), illetve a Szombat esti láz. Logikus lenne, hogy – mivel már vitte ezt a show-t – a táncos műsorral térjen vissza Stohl András, de az RTL programigazgatója elmondta, hogy még nem gondolkodtak a műsorvezető személyén.

Több sorozat is indul, ilyenek az Elfelejtve (Forgotten), a Modern család (Moden family), az Életre-halálra (Chase) , A nagy sindli (White collar), és egy török széria is, a Végső akarat.

Az [origo] 2011 szeptemberében már írt arról, hogy lesz ilyen tévé, de 2012 tavaszán nem indult el: információink szerint ennek legfőbb oka a kedvezőtlen piaci helyzet, a csökkenő reklámbevétel volt (prognózisok szerint 2012-re nagyjából nyolc százalékkal csökkenhet a reklámtorta az előző évihez képest).

Forrás: [origo]

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?