banner

BOXYM oFit-2 véroxigénszint mérő – OLED kijelzős pulzoximéter most olcsó áron

A BOXYM oFit-2 egy egyszerűen használható véroxigénszint mérő készülék, amely a véroxigénszint mellett a pulzus mérésére is alkalmas. A fényes OLED kijelzőn még napsütésben is jól olvasható, nagyméretű számok megjelenítésére képes.

Fényes OLED-kijelző, több irányba fordítható

A fejlett dupla OLED-kijelző technológia segítségével a felhasználó világosabb és élesebben láthatja a pulzoximéterből származó információkat. Az OLED kijelzőn a pulzusszám mellett oszlopdiagramm is látható a könnyebb leolvasás érdekében. A kijelző 4 irányba fordítható, így bármilyen állásban egyszerűen leolvashatók az értékek.

Nagy pontosság és megbízhatóság

A BOXYM oFit-2 ujjra csíptethető pulzoximéter klinikailag tesztelt a mérések pontossága érdekében. Az SpO2 (a vér oxigénszaturációs szintje) mellett a használó pulzusát is nagy pontossággal képes mérni. A megjelenített számok nagyméretűek, ezáltal könnyedén leolvashatók az értékek az OLED kijelzőről.

Pulzusszám riasztás hanggal

A pulzus mérésekor a BOXYM oFit-2 hangot ad ki, amely az aktuális pulzus szerint hallható. Amennyiben a pulzoximéter szabálytalan pulzust, vagy nagyon alacsony SpO2 értéket észlele, akkor hangos riasztással jelzi a felhasználó felé. A készülék menüjében beállítható mindkét határérték, ami felett riasszon a készülék. Igény szerint a riasztás funkció kikapcsolható.

Egyszerű használat

A BOXYM oFit-2 pulzoximéter kompakt méretű és egyszerűen használható, szaktudást nem igényel a kezelése. Elegendő csak az ujj végére helyezni, majd kb. 10mp elteltével az eredmény leolvasható a kijelzőről. Amennyiben nem használjuk a készüléket, akkor automatikusan kikapcsol az elemek kímélése érdekében.

A csomag tartalma:

  • Ujjra helyezhető pulzoximéter (Elemek nélkül)
  • Használati útmutató (angol)
  • Nyakba akasztható pánt

Megrendelés, kupon

A BOXYM oFit-2 véroxigénszint mérő, pulzoximéter készüléket a Banggood webáruházból tudod megrendelni. Jelenleg kínai raktárból érhető el, de az EU Priority Line szállítási móddal adó- és vámmentesen fog megérkezni. A szállítási idő kb. 3-4 hét. Az ára a lenti kupon használatával nagyjából 4500- Ft + a posta költség.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 13,66$ ~ 4.500.- Ft

Kupon: BG877130

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .