2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / Bővítésre készül a T-Home Sat TV

Bővítésre készül a T-Home Sat TV

A Magyar Telekom hosszú távú együttműködést írt alá a Spacecommal, hogy nagyobb sávszélességet biztosítson a műholdas TV platformja, a T-Home Sat TV számára.

Az izraeli központú Spacecom, az Amos műholdak üzemeltetője, 7 millió amerikai dollár értékű szerződést írt alá a nyugati 4 fokon elhelyezkedő Amos műholdon keresztül sugárzó T-Home Sat TV szolgáltatójával.

A szerződés a korábbi 2011-es, szintén 7 milliós értékű megállapodást egészíti ki, amellyel így, a T-Home műholdas szolgáltatásának idei növekedése az Amos-szal együttműködve 14 millió dollár összértékűvé nőtt.

A Magyar Telekom közel 100 csatornás kínálattal rendelkezik jelenleg hazánkban, ebből négy HD csatorna. A megnövekedett sávszélességgel a szolgáltató bővíteni tudja majd a csatornák számát, és új csomagokat állíthat össze, hogy növelje az előfizetői körét. Jelenleg több mint 260 000 előfizetővel rendelkezik a vállalat, amely NMHH szerint a teljes közönség mintegy 30 százaléka.

„2008 óta, mióta elindult a közös munka az Amos-szal, érdekes platformot építettünk fel és új magasságokba helyeztük a magyar műsorszórást. Azért, hogy biztosítsuk jövőbeni terveink megvalósulását, növeljük az Amos-szal a sávszélességet.” – nyilatkozta Nagy Richárd, a stratégiai fejlesztési csoport vezetője. „Szoros együttműködésünknek az Amos-szal az külön előnye, hogy több HD csatornát adhatunk a kínálatunkhoz és új online szolgáltatásokat indíthatunk.”

Forrás: sat.hu

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?