banner

BlitzWolf BW-VC1 robot porszívó bemutató – Olcsósító kupon a cikkben (frissítve)

A kínai robotporszívók piacát egyértelműen a Xiaomi uralja, saját márkájával és a méltán népszerű Roborock termékekkel, ebben a kategóriában nem nagyon volt eddig vetélytársuk. Eddig… most megérkezett egy trónkövetelő a Blitzwolf BW-VC1 személyében. Robotporszívó lézeres feltérképezéssel, nagy szívóerővel, telefonos alkalmazással.

Vásárlás

A Blitzwolf termékek közismertek a kitűnő minőségükről, a nagy megbízhatóságukról, és mindezt a lehető legalacsonyabb áron kínálják a felhasználóknak (hasonló a cég stratégiája, mint a Xiaomi-nak). Ez a robotporszívó is a felső kategóriát hivatott képviselni, nagyon jó az anyaghasználat, hosszútávú használatra tervezték. Minden funkcióval ellátták, amit egy korszerű otthoni automata takarító robottól elvárhatunk.

Tulajdonságok:

 • Erős, 2200Pa nagyságú szívóerő, nincs szivárgás az illesztéseknél sem
 • 5200mAh akkumulátor, egyetlen feltöltéssel akár 3 óra folyamatos működés
 • LDS lézeres navigáció, 360° feltérképezés, automatikus takarítási térkép tervezés
 • Akadályok, tereptárgyak automatikus felismerése és kikerülése
 • Telefonos alkalmazással a tisztítási folyamatot valós időben követhetjük, valamint távolról is módosíthatunk a beállításokon.
 • Nagy hatékonyságú HEPA filter, ami a szálló porrészecskék 99%-át megállítja
 • Automatikus ütközés és leesés elleni védelem
 • Automatikus feltöltés, még a lemerülés előtt megkeresi a töltőjét és csatlakozik hozzá

A Blitzwolf BW-VC1 robotporszívó kialakításában követi a korábbi modelleket, kerek formával, elegáns kinézettel rendelkezik. Mindössze 97mm magas, így a 10cm-nél nagyobb nyílásokban, szekrény, ágy, vagy komód alatt is feltud takarítani. Egyaránt használható parkettán, laminált padlón, kövezett, csempézett burkolatokon, valamint szőnyegek takarítására is alkalmas. A burkolatok között maximum 1,5cm szintbéli különbséget tud gond nélkül leküzdeni.

Többféle üzemmód közül választhatunk, ezek az alábbiak:

 • Spot sweeping – Megadott pont körüli takarítás
 • Set sweeping areas – Manuálisan megadott területek takarítása
 • Drawing sweep – Automatikusan megtervezett takarítás
 • Restricted areas – Területek kizárása, tiltott helyiségek
 • Virtuális fal – A kijelölt területekre nem megy be a porszívó
 • Csendes üzemmód – Az éjszakai takarításhoz

Számtalan érzékelővel felszerelték, hogy minél pontosabban és alaposabban dolgozzon a legkisebb hiba nélkül. Az érzékelők között megtalálható az ütközés érzékelő is, ami nem egy kapcsoló a porszívón, hanem még azelőtt irányt változtat mielőtt nekimenne az útjában lévő tárgynak, nem fog zajongani, nem megy neki semminek.

Most bevezető áron vásárolható meg a hivatalos forgalmazó Banggood online áruházban, a lenti kupon használatával mindössze 242,99$-t kell érte fizetni, ez nagyjából 70 000- forintnak felel meg. A tudását tekintve ez nagyon jó ár érte, mindent tud, amit a nagyok, egyedül a felmosás funkció nincs benne, de azzal a tapasztalatok alapján amúgy sem megyünk sokra (inkább csak maszatol, mint felmos), így ne sajnáljuk, hogy nincs benne. A szállításnál válasszuk az EU Priority Line módot, amivel vámmentesen fogjuk megkapni a készüléket. Egyelőre előrendelést tudunk rá leadni, az értékesítés április végén kezdődik.

Vásárlás

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .