BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbító bemutató

BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbító a mindennapokra

Ismét egy Blitzwolf okoseszközt mutatunk be, ami hasznossága mellett további kényelmet és biztonságot képes nyújtani az otthoni automatizálás terén. A BlitzWolf® BW-SHP9 egy okos hosszabbító, amit applikáción keresztül is vezérelhetünk, mindemellett pedig számos védelemmel is rendelkezik, hogy megvédje a csatlakoztatott készülékeinket. 

A BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbító pont arra használható, amire első látásra is tűnik, azonban egy kis csavar ezúttal is van benne. Hosszabbító az eszközeink számára, de távolról, vagy a fotelből is vezérelhetjük telefonos alkalmazáson keresztül. A hozzácsatlakoztatott készülékeink áramellátását tetszés szerint ki-be kapcsolhatjuk akár a világ másik feléről is. Szokás szerint ezúttal is egy nagyon jó minőségű termékről van szó, ami megfelel minden EU előírásnak és szabványnak.

A BlitzWolf BW-SHP9 elosztó három normál, süllyesztett és földelt EU szabványú aljzattal rendelkezik, mindhárom aljzat külön-külön vezérelhető. Ezen kívül van még 2db USB csatlakozó is rajta, ahonnan a telefonunk töltését is elvégezhetjük. A két USB 5V feszültségű és max. 2,4A -el tudja tölteni a csatlakoztatott készülékeket.

Az okoshosszabbító összteljesítménye 3300W/15A, ez azt jelenti, hogy a három csatlakoztatott fogyasztó maximum ennyi áramot vehet fel rajta keresztül. A hosszabbítót természetesen használhatjuk telefonos vezérlés nélkül is, ebben az esetben egy fizikai gombbal kapcsolgathatjuk ki-be.

A BlitzWolf BW-SHP9 okos elosztóhoz tartozó telefonos applikáció a korábbról már jól ismert BlitzWolf home alkalmazás, amiben a gyártótól származó többi eszközünkkel együtt kezelhetjük ezt is. A ki-be kapcsolgatás mellett állíthatunk be időzítőket is és szabályokat is létrehozhatunk a működéséhez. Kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa okosotthon rendszerekkel is.

A gyártó a megfelelő védelemről sem feledkezett meg a BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbító tervezésekor. A túlfeszültség elleni védelem mellett rendelkezik túláram, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel is. Ha az okosfunkciókra nincs is szükségünk, a beépített védelmi rendszerek akkor is jól jöhetnek a készülékeink védelme érdekében.

BlitzWolf BW-SHP9 ár és megrendelés

A BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbítót a Banggood webáruházból tudod megrendelni a lenti gombra kattintva. Jelenleg cseh EU raktárból szállítják, így gyorsan és adómentesen fog megérkezni. A kupont a fizetési oldalon tudod megadni, de csak 50db erejéig működik. A mostani akcióban a szállítás is INGYNES lesz.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 23,99 $ ~ 7.500.- Ft – EU Raktár (CZ)

Kupon: BGe8cc47

Vásárlás

Banggood vásárlási segédlet, ha elakadnál…

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .