banner
BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbító bemutató

BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbító a mindennapokra

Ismét egy Blitzwolf okoseszközt mutatunk be, ami hasznossága mellett további kényelmet és biztonságot képes nyújtani az otthoni automatizálás terén. A BlitzWolf® BW-SHP9 egy okos hosszabbító, amit applikáción keresztül is vezérelhetünk, mindemellett pedig számos védelemmel is rendelkezik, hogy megvédje a csatlakoztatott készülékeinket. 

A BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbító pont arra használható, amire első látásra is tűnik, azonban egy kis csavar ezúttal is van benne. Hosszabbító az eszközeink számára, de távolról, vagy a fotelből is vezérelhetjük telefonos alkalmazáson keresztül. A hozzácsatlakoztatott készülékeink áramellátását tetszés szerint ki-be kapcsolhatjuk akár a világ másik feléről is. Szokás szerint ezúttal is egy nagyon jó minőségű termékről van szó, ami megfelel minden EU előírásnak és szabványnak.

A BlitzWolf BW-SHP9 elosztó három normál, süllyesztett és földelt EU szabványú aljzattal rendelkezik, mindhárom aljzat külön-külön vezérelhető. Ezen kívül van még 2db USB csatlakozó is rajta, ahonnan a telefonunk töltését is elvégezhetjük. A két USB 5V feszültségű és max. 2,4A -el tudja tölteni a csatlakoztatott készülékeket.

Az okoshosszabbító összteljesítménye 3300W/15A, ez azt jelenti, hogy a három csatlakoztatott fogyasztó maximum ennyi áramot vehet fel rajta keresztül. A hosszabbítót természetesen használhatjuk telefonos vezérlés nélkül is, ebben az esetben egy fizikai gombbal kapcsolgathatjuk ki-be.

A BlitzWolf BW-SHP9 okos elosztóhoz tartozó telefonos applikáció a korábbról már jól ismert BlitzWolf home alkalmazás, amiben a gyártótól származó többi eszközünkkel együtt kezelhetjük ezt is. A ki-be kapcsolgatás mellett állíthatunk be időzítőket is és szabályokat is létrehozhatunk a működéséhez. Kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa okosotthon rendszerekkel is.

A gyártó a megfelelő védelemről sem feledkezett meg a BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbító tervezésekor. A túlfeszültség elleni védelem mellett rendelkezik túláram, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel is. Ha az okosfunkciókra nincs is szükségünk, a beépített védelmi rendszerek akkor is jól jöhetnek a készülékeink védelme érdekében.

BlitzWolf BW-SHP9 ár és megrendelés

A BlitzWolf BW-SHP9 okos hosszabbítót a Banggood webáruházból tudod megrendelni a lenti gombra kattintva. Jelenleg cseh EU raktárból szállítják, így gyorsan és adómentesen fog megérkezni. A kupont a fizetési oldalon tudod megadni, de csak 50db erejéig működik. A mostani akcióban a szállítás is INGYNES lesz.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 23,99 $ ~ 7.500.- Ft – EU Raktár (CZ)

Kupon: BGe8cc47

Vásárlás

Banggood vásárlási segédlet, ha elakadnál…

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .