banner
BlitzWolf BW-PC3 asztali hálózati elosztó teszt

BlitzWolf BW-PC3 asztali elosztó teszt – Rendszerezd a kábeleid

Egy nagyon érdekes terméket volt szerencsém kipróbálni, ami a BlitzWolf BW-PC3 asztali elosztója. A BlitzWolf BW-PC3 egy nagyon ötletesen kivitelezett elosztó, vagy nevezhetjük hosszabbítónak is. Csupán egy elosztó, mégis nagyon hasznos lehet, ha már kezelhetetlen a kábelrengeteg az asztal alatt, vagy felett.

banner

A BlitzWolf-ot rendszeres olvasóink már jól ismerhetik, hiszen sok-sok termékük volt már a tesztpadunkon. Ami nem is meglepő, mivel elég jó minőségű, és ár-érték arányban is verhetetlen termékeket szállítanak nekünk. Jelen tesztalanyunk a BlitzWolf BW-PC3 elosztó is tökéltesen beleillik ebbe a kategóriában, pedig ezúttal egy nagyon egyszerű készülékről van csak szó. Elosztós hosszabbító, amin összesen 8db normál elektromos aljzat van, ezek együtt pedig maximum 2500W teljesítményű fogyasztót tudnak kiszolgálni. De tölthetjük róla az okos eszközeinket is, 4db USB portot is elhelyeztek rajta, amiből kettő már USB Type-C lett. Főkapcsolót is van a tetején, de nem a szokásos pirosan világító, nagyot kattanó, hanem egy nagyon elegáns egyszerű nyomógomb.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

 Eredeti ár: 42,99$

 Kuponos ár: 34,99$ – EU Raktár

Kupon: BG77bd15

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

A megszokott csomagolás

Milyen is lehetne egy BlitzWolf termék csomagolása, ha nem zöld-fehér, minimalista dizájnnal? Persze, hogy a BlitzWolf BW-PC3 elosztót is ebben kapjuk. Gyakorlatilag nincs is más benne, csak maga az elosztó, és minimális leírás hozzá, de az is angol nyelven.

A BlitzWolf BW-PC3 szokatlan kialakítása

A BlitzWolf BW-PC3 elosztós hosszabbító szokatlan torony kialakítással rendelkezik. Összesen 8db normál hálózati aljzat található rajta, amik 90 fokkal elvannak forgatva. Ez az elforgatás nem véletlen, így ugyanis nem le-fel, hanem oldalra fognak kijönni belőle a vezetékek, ami sokkal praktikusabb elrendezést nyújt. A tetején lévő főkapcsoló a teljes elosztót áramtalanítja (beleérteve az USB-ket is). A bekapcsolt állapotát még egy nagyon diszkréten világító kék LED is jelzi a tetején. Az elosztó súlya kicsivel több, mint 0,5kg, ezért viszonylag stabilan képes egyhelyben maradni, nem húzzák el a csatlakoztatott kábelek. A hosszabbító kábel hossza 2m.

USB csatlakozók, QC3.0 gyorstöltéssel

Kétségkívül a legérdekesebb funkciója az USB töltési lehetőség. A BlitzWolf BW-PC3 elosztós hosszabbító 4db USB porttal rendelkezik . 2db USB Type-C és 2db hagyományos USB-A van rajta, ezekhez szinte bármilyen kütyünket csatlakoztathatjuk a hozzá kapott kábelével. Itt rögtön meg is jelenik azaz előnye, amiért nem kell búslakodnunk, hogy a vadiúj telefonunkhoz már nem csomagolt a gyártó töltőadaptert. Támogatja a QC 3.0 gyorstöltési szabványt is, az ezzel kompatibilis telefont maximum 18W-al képes tölteni. Ismeri a PD rendszert is, ami az USB-C porton keresztül képes energiával ellátni akár egy erre alkalmas laptopot is, de itt sajnos az általa nyújtott 20W teljesítmény már kevés lehet.

Többszintű beépített elektromos védelem

A BlitzWolf BW-PC3 elosztós hosszabbítót a gyártó többszintű elektromos védelemmel is ellátta. Először is védi a hozzá kapcsolt fogyasztókat a feszültség ingadozással és a túlárammal szemben. Másodsorban az USB portok védettek a túltöltés ellen is és rövidzár elleni védelemmel is ellátták. Külön kiemelendő, hogy az elosztó nem éghető anyagokból készült, ebből következik, hogy vész esetén kigyulladni sem tud.

BlitzWolf BW-PC3 műszaki paraméterei

Az elosztóhoz maximum 2500W összteljesítményű fogyasztókat kapcsolhatunk, ebbe mindent bele kell számítani, ami éppen be van dugva, még a telefonokat is.

Gyártó BlitzWolf
Modell BW-PC3
AC bemenet 100-250V/10A, 50/60Hz
AC kimenet 100-250V/10A, 50/60Hz
Maximum kimeneti teljesítmény 2500W
USB-A kimenet (portonként) 5V/3A,9V/2A,12V/1.5A,18W Max.
USB-C kimenet (portonként) PD:5V/3A,9V/2.22A,12V/1.67A,20W Max.
Egyszerre használva minden USB portot 5V/3.1A,15.5W Max.
Teljes USB kimeneti teljesítmény 20W Max.
Kábel hossza 2M
Túlterhelés elleni védelem 350 joule

Vélemény, megrendelés

A BlitzWolf BW-PC3 elosztós hosszabbító kiválóan alkalmas arra, hogy megszüntessük az asztal alatti kábelrengeteget. Persze nem lesz kevesebb a kábel, de sokkal elegánsabban elrendezhetjük őket. Mégis talán annyival lehet kevesebb lesz, hogy a telefon töltő adaptereket már nem kell használnunk, hiszen ott a 4 USB port, amiről bármit tölthetünk. Elegendő csak a töltőkábelt bedugni és már megy is az amper a telefonba, tabletbe. A tornyos kivitele segít abban is, hogy ne foglaljon el sok helyet az elosztó, hiszen sokkal jobban elhelyezhető, mint a hosszúkás társai. A többszintű védelemnek köszönhetően biztonságban tudhatjuk a fogyasztóinkat, legyen az számítógép, de a legújabb iPhone-t is nyugodt szívvel tölthetjük róla.

A BlitzWolf BW-PC3 elosztó ára egy kicsit több, mint egy hagyományos kapcsolós hosszabbítóé, viszont ezzel együtt kapunk 4db USB töltőt is, ami rögtön más más megvilágításba helyezi. A cikk születésekor ráadásul jelentősen csökkent az ára, korábban 15000- Ft körül lehetett megrendelni, most viszont a lenti kupon használatával mindössze kb. 12.200.- Ft-ot kérnek el érte. Bátran ajánlom megvételre, mind funkcióiban, mind minőségében nagyon rendben van az a készülék.

BlitzWolf BW-PC3 megrendelés és kupon

A BlitzWolf BW-PC3 elosztós hosszabbítót a Banggood Webáruházból tudod megrendelni. Jelenleg cseh EU raktárból küldik, így akár 1 héten belül már nálad lehet. Jelenleg a szállítás is ingyenes, és természetesen továbbra is vám- és adómentesen fog megérkezni a csomag. Amennyiben csak kínai raktárból lenne rendelhető, akkor pedig válaszd hozzá az EU Priority Line, vagy a Banggood Express szállítást, ami szintén többletköltségek nélküli szállítást garantál.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

 Eredeti ár: 42,99$

 Kuponos ár: 34,99$ – EU Raktár

Kupon: BG77bd15

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

Ezt olvastad már?

Liectroux HCR-10 Ablaktisztító Robot Bemutató

Liectroux HCR-10 Ablaktisztító Robot Bemutató

Egy nagyon érdekes készüléket kaptunk kipróbálásra, ami nem más, mint a Liectroux HCR-10 ablaktisztító robot. …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .